16

Odp: KUPIE ktm 690 smc

nie wiem czy nie sprzedało się tylko kilka sztuk na Polskę.

17

PRELUDE2000 napisał/a:

nie wiem czy nie sprzedało się tylko kilka sztuk na Polskę.

Raczej na to wychodzi a z tego co wiem to do kupienia w tym roku pozostała 1 sztuka.
Kolejna produkcja zaplanowana jest na grudzień 2012.

Pozdrawiam
Maciek

18

Tak KTM ma planowane rotacje produkcyjne, co oznacza że dany model jest produkowany w wybranych tygodniach roku z zastrzeżeniem limitowanej ilości sztuk - zaplanowanej już wcześniej, więcej nie produkują...
Co ciekawe ta strategia działa, bo nie zostają ze stanami magazynowymi i sprzedaż w stosunku do wcześniejszego roku wzrosła.

19

ale on juz chce, teraz najlepiej 2012r za 60% ceny...zalosne

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

20

aktivebat.no napisał/a:

ale on juz chce, teraz najlepiej 2012r za 60% ceny...zalosne

Na jaki ch*j tak się pienicie - zero inwencji w tych postach - niczego nie wnoszą - tą samą informacje równie dobrze można było przekazać w sposób znacznie kulturalniejszy NIE wytykając nikomu. Wiocha to wychodzi z Was , a nie od osoby, która pytanie zadała!
Jakiś czas temu był wątek apropos hejterstwa - jak widzę rośnie w siłę... sad.. i to na tym forum

Hardcore - it's more than music...

21

masz racje, moglem poprostu napisac ,ze bedzie mu ciezko cos znalesc.

22

Black-Jack napisał/a:

byla jakas 12' sztuka na allegro ale tylko jeden dzien...

Wydaje mi się że to była ta sztuka
[url]http://forum.supermoto.pl/post110339.html#p110339[/url]
Ale chyba nie znalazła spośród nas amatora.
Jakkolwiek, pozdrawiam Cie serdecznie Black-Jack i życzę powodzenia w zakupie.

23

Ja tez Cie serdecznie pozdrawiam Black-Jack, ale muchy i tak z Toba w tym kiblu nie ubije....poprostu nie chadzam z mezczyznami do toalety:))

24 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2012-09-19 00:43:57)

mcienki napisał/a:

Black-Jack, Tylko musisz brać pod uwagę fakt ile jest na rynku w 40mln państwie takich aut jak kupiłeś a ile jest SMC690R!!

takich aut jest aktualnie ok.10 w kraju :)

aktivebat.no napisał/a:

Ja tez Cie serdecznie pozdrawiam Black-Jack, ale muchy i tak z Toba w tym kiblu nie ubije....poprostu nie chadzam z mezczyznami do toalety:))

ty to masz jakis problem  ze soba? boli Cie cos czlowieku? juz Ci podziekowalem za Twoje posty w tym temacie bo piszesz czwarty komentarz ktory nie wnosi nic procz tego ze próbujesz byc fajny ale uwierz ze Ci to nie wychodzi, a skoro nie chodzisz z mezczyznami do toalety to pozdrawiam i życze dalej  powodzenia w korzystaniu z damskich.

PRELUDE2000 napisał/a:
Black-Jack napisał/a:

byla jakas 12' sztuka na allegro ale tylko jeden dzien...

Wydaje mi się że to była ta sztuka
[url]http://forum.supermoto.pl/post110339.html#p110339[/url]
Ale chyba nie znalazła spośród nas amatora.
Jakkolwiek, pozdrawiam Cie serdecznie Black-Jack i życzę powodzenia w zakupie.

dzieki jak tylko cos uda sie znalezc to opisze co udało mi sie zdobyc i w jakim czasie :)

25 Ostatnio edytowany przez aktivebat.no (2012-09-19 07:37:11)

takich typow jak ty to ja wyczuwam nawet przez internet, w realu nie dyskutowal bym z toba tylko odrazu byc dostal liscia....

10 w kraju heeheh to pewnie lambo nie:))) 

kurw....jaka ja mam alergie na takich gamoni

pomazales sie ta farbka i myslisz ,ze jestes wyjatkowy czy co:))

26

@aktivebat.no

-myślę że takich typków jak Ty NIE potrzebujemy na tym forum, z całym szacunkiem ale skasuj konto na tym forum -w realu też napierdalasz każdą osobę, która ma inne zdanie?
-a całość zamyka wątek : "mega samochody".. kur*a!

@dukeSebo, @Crazy_Russian - wątek z kręceniem bata na hejterów chyba czas zacząć... (już paru userów uciekło z forum bo jakiś pajac chciał przekrzyczeć innych)

Hardcore - it's more than music...

27 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2012-09-19 11:33:30)

aktivebat.no napisał/a:

takich typow jak ty to ja wyczuwam nawet przez internet, w realu nie dyskutowal bym z toba tylko odrazu byc dostal liscia....

10 w kraju heeheh to pewnie lambo nie:))) 

kurw....jaka ja mam alergie na takich gamoni

pomazales sie ta farbka i myslisz ,ze jestes wyjatkowy czy co:))

masz jakis problem z potencja ze musisz na forum zgrywac kozaka? uwierz ze po tym lisciu ktorego bym "dostal" od Ciebie to z Ciebie do konca zycia zostalaby roslinka wiec jesli jestes taki odwazny napisz na pw i do poznania daleko nie mam jesli tak bardzo chcesz to przedyskutowac w taki sposob, widac ze na konwersacje Cie nie stac , a jedyne co przez Ciebie przemawia to kompleksy wiec moze czas pomyslec nad innym forum ? podobniez na forum "przyjaciolki" jeszcze sa wolne miesca wiec spokojnie tam sie udzielaj, opowiesz im przy okazji jak korzystasz z tych damskich toalet bo do bidetu nie dosiegasz.
dawno nie widzialem tak glupiej postaci na forum tazke pisz posty dalej, posmieje sie jeszcze.
a tego Twojego KTMa po tych Twoich postach to kupi chyba tylko desperat.

Belzebub napisał/a:

@aktivebat.no

-myślę że takich typków jak Ty NIE potrzebujemy na tym forum, z całym szacunkiem ale skasuj konto na tym forum -w realu też napierdalasz każdą osobę, która ma inne zdanie?

@dukeSebo, @Crazy_Russian - wątek z kręceniem bata na hejterów chyba czas zacząć... (już paru userów uciekło z forum bo jakiś pajac chciał przekrzyczeć innych)

takie trolle na kazdym forum sa tylko trzeba sobie umiec z nimi dawac rade, ten widze od stycznia sie zarejestrowal i sie tu panoszy jak kura złotodajka.

28

a miales nie strzepic jezyka....

29

Belzebub napisał/a:

@aktivebat.no

z calym szacunkeim ale Ty nie jestes od myslenia o czym dobrze wiesz-sprawa Ciebie nie dotyczy wiec po co sie udzielasz

Na dodatke donoscisz ,co nie jest dobra cecha dlatego bedzie dobrze jak wpadniecie obaj:))

30

Ciekawe co za auto straciło 40 % przez 3 mce  :O chyba normalnie 40% utraty wartości to po 2-3 latach się odnotowywuje...

Gsxr600->>cbr954->>1000rr->>xtx660->>...