Odp: KUPIE ktm 690 smc
nie wiem czy nie sprzedało się tylko kilka sztuk na Polskę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KUPIE ktm 690 smc
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Raczej na to wychodzi a z tego co wiem to do kupienia w tym roku pozostała 1 sztuka.
Kolejna produkcja zaplanowana jest na grudzień 2012.
Pozdrawiam
Maciek
Tak KTM ma planowane rotacje produkcyjne, co oznacza że dany model jest produkowany w wybranych tygodniach roku z zastrzeżeniem limitowanej ilości sztuk - zaplanowanej już wcześniej, więcej nie produkują...
Co ciekawe ta strategia działa, bo nie zostają ze stanami magazynowymi i sprzedaż w stosunku do wcześniejszego roku wzrosła.
ale on juz chce, teraz najlepiej 2012r za 60% ceny...zalosne
ale on juz chce, teraz najlepiej 2012r za 60% ceny...zalosne
Na jaki ch*j tak się pienicie - zero inwencji w tych postach - niczego nie wnoszą - tą samą informacje równie dobrze można było przekazać w sposób znacznie kulturalniejszy NIE wytykając nikomu. Wiocha to wychodzi z Was , a nie od osoby, która pytanie zadała!
Jakiś czas temu był wątek apropos hejterstwa - jak widzę rośnie w siłę... sad.. i to na tym forum
masz racje, moglem poprostu napisac ,ze bedzie mu ciezko cos znalesc.
byla jakas 12' sztuka na allegro ale tylko jeden dzien...
Wydaje mi się że to była ta sztuka
[url]http://forum.supermoto.pl/post110339.html#p110339[/url]
Ale chyba nie znalazła spośród nas amatora.
Jakkolwiek, pozdrawiam Cie serdecznie Black-Jack i życzę powodzenia w zakupie.
Ja tez Cie serdecznie pozdrawiam Black-Jack, ale muchy i tak z Toba w tym kiblu nie ubije....poprostu nie chadzam z mezczyznami do toalety:))
Black-Jack, Tylko musisz brać pod uwagę fakt ile jest na rynku w 40mln państwie takich aut jak kupiłeś a ile jest SMC690R!!
takich aut jest aktualnie ok.10 w kraju :)
Ja tez Cie serdecznie pozdrawiam Black-Jack, ale muchy i tak z Toba w tym kiblu nie ubije....poprostu nie chadzam z mezczyznami do toalety:))
ty to masz jakis problem ze soba? boli Cie cos czlowieku? juz Ci podziekowalem za Twoje posty w tym temacie bo piszesz czwarty komentarz ktory nie wnosi nic procz tego ze próbujesz byc fajny ale uwierz ze Ci to nie wychodzi, a skoro nie chodzisz z mezczyznami do toalety to pozdrawiam i życze dalej powodzenia w korzystaniu z damskich.
Black-Jack napisał/a:byla jakas 12' sztuka na allegro ale tylko jeden dzien...
Wydaje mi się że to była ta sztuka
[url]http://forum.supermoto.pl/post110339.html#p110339[/url]
Ale chyba nie znalazła spośród nas amatora.
Jakkolwiek, pozdrawiam Cie serdecznie Black-Jack i życzę powodzenia w zakupie.
dzieki jak tylko cos uda sie znalezc to opisze co udało mi sie zdobyc i w jakim czasie :)
takich typow jak ty to ja wyczuwam nawet przez internet, w realu nie dyskutowal bym z toba tylko odrazu byc dostal liscia....
10 w kraju heeheh to pewnie lambo nie:)))
kurw....jaka ja mam alergie na takich gamoni
pomazales sie ta farbka i myslisz ,ze jestes wyjatkowy czy co:))
@aktivebat.no
-myślę że takich typków jak Ty NIE potrzebujemy na tym forum, z całym szacunkiem ale skasuj konto na tym forum -w realu też napierdalasz każdą osobę, która ma inne zdanie?
-a całość zamyka wątek : "mega samochody".. kur*a!
@dukeSebo, @Crazy_Russian - wątek z kręceniem bata na hejterów chyba czas zacząć... (już paru userów uciekło z forum bo jakiś pajac chciał przekrzyczeć innych)
takich typow jak ty to ja wyczuwam nawet przez internet, w realu nie dyskutowal bym z toba tylko odrazu byc dostal liscia....
10 w kraju heeheh to pewnie lambo nie:)))
kurw....jaka ja mam alergie na takich gamoni
pomazales sie ta farbka i myslisz ,ze jestes wyjatkowy czy co:))
masz jakis problem z potencja ze musisz na forum zgrywac kozaka? uwierz ze po tym lisciu ktorego bym "dostal" od Ciebie to z Ciebie do konca zycia zostalaby roslinka wiec jesli jestes taki odwazny napisz na pw i do poznania daleko nie mam jesli tak bardzo chcesz to przedyskutowac w taki sposob, widac ze na konwersacje Cie nie stac , a jedyne co przez Ciebie przemawia to kompleksy wiec moze czas pomyslec nad innym forum ? podobniez na forum "przyjaciolki" jeszcze sa wolne miesca wiec spokojnie tam sie udzielaj, opowiesz im przy okazji jak korzystasz z tych damskich toalet bo do bidetu nie dosiegasz.
dawno nie widzialem tak glupiej postaci na forum tazke pisz posty dalej, posmieje sie jeszcze.
a tego Twojego KTMa po tych Twoich postach to kupi chyba tylko desperat.
@aktivebat.no
-myślę że takich typków jak Ty NIE potrzebujemy na tym forum, z całym szacunkiem ale skasuj konto na tym forum -w realu też napierdalasz każdą osobę, która ma inne zdanie?
-a całość zamyka wątek : "mega samochody".. kur*a!@dukeSebo, @Crazy_Russian - wątek z kręceniem bata na hejterów chyba czas zacząć... (już paru userów uciekło z forum bo jakiś pajac chciał przekrzyczeć innych)
takie trolle na kazdym forum sa tylko trzeba sobie umiec z nimi dawac rade, ten widze od stycznia sie zarejestrowal i sie tu panoszy jak kura złotodajka.
a miales nie strzepic jezyka....
@aktivebat.no
-a całość zamyka wątek : "mega samochody".. kur*a!@dukeSebo, @Crazy_Russian - wątek z kręceniem bata na hejterów chyba czas zacząć... (już paru userów uciekło z forum bo jakiś pajac chciał przekrzyczeć innych)
z calym szacunkeim ale Ty nie jestes od myslenia o czym dobrze wiesz-sprawa Ciebie nie dotyczy wiec po co sie udzielasz
Na dodatke donoscisz ,co nie jest dobra cecha dlatego bedzie dobrze jak wpadniecie obaj:))
Ciekawe co za auto straciło 40 % przez 3 mce :O chyba normalnie 40% utraty wartości to po 2-3 latach się odnotowywuje...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KUPIE ktm 690 smc
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 76 zapytań