46

Odp: WallraV Supermoto Cup

orientuje sie ktos kto z tej listy jest bez licencji? Bo widze, ze troche zawodników przybyło. I jaki to poziom?

47

Byłeś na jakiś zawodach u nas? Jeśli byłeś to widziałeś jak jeździ Materka czy Radek. Trzeba założyć, że ekipa od organizatora też nie zamula, bo skoro mają własny tor i znają go na pamięć to pewnie też nie będą jechać z tyłu. Pawelca widziałem tylko raz na SM w Poznaniu i też dobrze darł. Nie ma się co oszukiwać, że ktoś kto pyrka po zapałki wyda 800 żeby dostać 13 dubli.

48

jasna sprawa ! nie bylem u Was, dlatego pytam po prostu ;-) dziękówa :)
ja nie wiem czy pykam po zapałki, bo na torze pare razy latałem, nie boje sie winkli itp, ale slide'a jeszcze nie opanowałem..

49

Mówiąc "u nas" nie chodzi mi o zawody w Wawie tylko ogólnie o zawody organizowane w ramach PZM w Polsce.

50

no to Panowie cos podpowiem :

ekipa z Wallravu kreci na Kisielinie granice 40sek (jadac w prawidlowa storne - same prawe zakrety i tylko 2 lewe) , a schodza teraz juz ponizej 40 sek , wiec jest naprawde niezle!!!

Bauer zrobil tam 38sek jadac na niedawno odbytym treningu!

...no i Pawelce tez niezle wymiataja tam - 39 sek - to standard...

tyle tylko ze to wszystko na samym asfalcie ;)

ja robie sredni 43sek czasami 42sek na kiepskich kapciach wiec duuuuzzzzo brakuje jeszcze... pozdro dla wszystkich startujacych ;)

Jest grubooooo!!!

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

51

Bauer zrobił na treningu 38,2...
Ja bylem tam pierwszy raz i po wyczuciu toru udało mi się zejśc do 42 sekund, srednio bylo 43 wiec duzo brakuje ale jak na pierwszy raz i cywilne SM so chyba nie jest zle ;-)

52

a jak tam wyścig? bo jeżeli pawelec niestartujący w MP SM robi taki czas to mam nadzieję że chłopakom niedużo brakowało...

KACZOR

53

Rudi Bauer i Jurgen Kunzel byli poza zasiegiem wszystkich - kazdemu zalozyli dubla!!!

Jurgen zrobil rekord na poziomie 37,9 takze masakra!!!
Rudi walil niskie 38sek, tak jak Rafal Walilko i bracia Pawelec w granicach 38 - 39 sek , reszta to granice miedzy wysokim 39 a 40 sek i dalej już 41sek!!!

W wyscigu gdy lecial Rudi z Jurgenem nie bylo chyba mocnych zeby kogos nie zdublowali!!!

Jest sie od kogo uczyc , bravooooo!!!   byla to chyba impreza na najwyzszym poziomie umiejetnosci jak do tej pory w Polsce ;) szkoda ze nitka szutrowa nie byla puszczona w drugim dniu, bo moze koledzy z MP SM wlasnie doszliby tez do glosu i zobaczylibysmy jak Rudi i Jurgen lataja w terenie ;)

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

54

kaczor napisał/a:

a jak tam wyścig? bo jeżeli pawelec niestartujący w MP SM robi taki czas to mam nadzieję że chłopakom niedużo brakowało...

Tor byl bez czesci terenowej. Zakrety na okrągło, głownie kolanowe. Tor w prawo.
Zawodnicy jezdzili szybko w winklach, ale Bauer w nich lezał i jechał :)

WIĘCEJ FOTEK WKRÓTCE W GALERII

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

55

ślinka mi cieknie:D mam nadzieję że tak jak organizator mówił, zawody będą powtórzone we wrześniu:) wtedy z wieeeelką chęcią wystartuję. Mam pytanie czy ma ktoś może film z tych zawodów?

KACZOR

56

kaczor napisał/a:

Mam pytanie czy ma ktoś może film z tych zawodów?

Pare kółek ma na kamerze Jaro (#7)

Crazy pozdrawia

57

Ja byłem jako turysta, ale było mega grubo. Byłem pod wielkim wrażeniem jak goście jeździli. Pełna profeska, teamy niemieckie naprawdę super przygotowane. Jeżeli chodzi o sam tor i miejsce, to też bardzo dobrze, można z namiotem przyjechać i rozbić się zaraz przy torze, jest wszystko.
Sam jezdziłem tylko na kartingach zaraz po sobotnich ostatnich biegach... Też polecam bo zajawka bardzo dobra :)

Ktm Duke II & Subaru Impreza WRX- moje fabryki adrenaliny ;)

58

A ja jak zwykle nie byłem, więc czekam na fotki !!!!!!!!!!!!!!!!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

59 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-07 13:17:39)

:)

motoslide.com

60

Barteksm napisał/a:

Ale jakie marki a może modele nawet ?

#74 J. Kunzel - Husqvarna
#69 Bauer- Yamaha

A przynajmniej z tymi fabrykami łączyły je plastiki i napisy :)

Crazy pozdrawia