Odp: KTM 380 EGS by hacker33
ja myśle że to co napisałeś +50%
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja myśle że to co napisałeś +50%
Hacker nie przyznawaj się! Skarbówka węszy!!!
21.230,63 zl
21.230,63 zl
Kto da więcej?!?!?!
Tanio na pewno nie było, ile? przypuszczam że się nie dowiemy, zresztą po co.. żeby zaraz zawrzały głosy "za tyle to bym mial to, tamto i w ogóle działkę na marsie.." on to robi dla satysfakcji i chęci posiadania unikalnego sprzętu a to jest bezcenne.
Amen
21.230,63 zl
;)
Tanio na pewno nie było, ile? przypuszczam że się nie dowiemy, zresztą po co.. żeby zaraz zawrzały głosy "za tyle to bym mial to, tamto i w ogóle działkę na marsie.." on to robi dla satysfakcji i chęci posiadania unikalnego sprzętu a to jest bezcenne.
Dokładnie ;) Czy to ważne ile ? Ważne , że ma motocykl wymarzony (chyba :D) i zrobiony w 100% według własnego pomysłu a nie kupiony gotowy :)
Najczesciej zadawane pytanie w Polsce ile dales ? sluchajcie jak by chcial Wam napisac ile dal juz dawno by to zrobil, a Wy na okraglo jedno i to samo ile dal. masakraaaaa
Ps. Zajebisty sprzet Hacker Gratulacje ;)
panowie robicie mega ot. dywagacje na temat kto co i dlaczego przeniescie do innego tematu. pytanie jest konkretne w celu uswiadomienia sobie ile dana przyjemnosc kosztuje ($$$ oraz pracy). jak hacker nie chce zdradzac niech nie mowi a od kometarzy powstrzymajcie sie. zawsze jest temat drogo/tanio dla tych co lubia pisac.
hacker: gdzie relacja z latania (albo zapierdalania jak kto woli)?
Motor działa ale nie pracuje tak jak powinien.
Ładnie wkręca się na obroty ale jak z nich schodzi to strasznie robi "DING" w wydech.
Zubożyłem dzisiaj mieszankę dyszą i iglicą. Silnik odpala dużo łatwiej ale jak się rozgrzał to zaczął chodzi jak traktor.
Niestety problem z "DING" nie zniknął.
Nie wiem czy nadal mieszanka jest za bogata czy to wina zapłonu.
Czy może tego że na początku silnik ostro zalałem.
Ogólnie jak dotknę tylko ssanie to od razu gaśnie więc wnioskuję że ubogo nie ma.
Świeca zalana.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=GZ3NeuYRY60[/url]
ja myślę że hacker ceny tego nie ukrywa tylko teraz czyta nasze posty i się śmieje :D
a tak w ogóle to nawet tworząc swoje moto (derbi senda ) nie liczyłem kosztów tylko kupowałem co trzeba i nie patrzyłem się na cenę tylko na jakość
Najczesciej zadawane pytanie w Polsce ile dales ? sluchajcie jak by chcial Wam napisac ile dal juz dawno by to zrobil, a Wy na okraglo jedno i to samo ile dal. masakraaaaa
Ps. Zajebisty sprzet Hacker Gratulacje ;)
Nie widzę nic złego w pytaniu o wycenę tak poważnego i profesjonalnie przeprowadzonego remontu. Myślę, że niejeden z nas chciałby sam porwać się na podobne przedsięwzięcie i taka wycena może mu pomóc.
Siedzę w klasycznych samochodach i tego typu remonty nie są niczym wyjątkowym. A wierzcie mi proszę remont samochodu to dopiero studnia bez dna. Często w samochód wart na rynku 20 tyś. zł. pasjonaci wkładają po 50 tyś zł. a wielu, dużo, dużo więcej.
Równocześnie wiedząc, że nigdy tych pieniędzy nie wycofają. Ale przecież nie o to tu chodzi.
Haker, nie widzę powodów do wstydu ;)
wez tym pojezdzij do pordzadku bo zazwyczaj tak jest ze silnik swierzo po poskladaniu nie chodzi na sucho tak jak powinien
hacker spróbuj się przejechać bez filtra powietrza, będzie kapkę cieńsza mieszanka, nie masz mniejszej dyszy pilot?
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 70 zapytań