Odp: motoRspot
Najnowszego Firefoxa. Musze wpisywac login za kazdym razem. Jak wpisze login to haslo samo juz sie wypelnia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » motoRspot
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najnowszego Firefoxa. Musze wpisywac login za kazdym razem. Jak wpisze login to haslo samo juz sie wypelnia.
hehe
Szczecińńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńń chyba już nie :-)
No tak, trzeba poprawić :P
JERY chodzi rozumiem o to by była opcja "zapamiętaj mnie na tym komputerze" - to również trzeba wykonać - dziękuję
hehe
Szczecińńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńń chyba już nie :-)
Poprawione ;)
Ok.
Serio, gdyby pomyśleć nad wrzucaniem wyznaczanych tras do smartfonów to byłaby bajka. Nikt by się nie zgubił i mógł nadgonić resztę, a portal zyskałby znacznie na funkcjonalności.
mrximry ogólnie przed nami jeszcze sporo pracy, wszystkie zgłoszone sugestie traktujemy bardzo poważnie, w końcu w zamyśle ma być to jak najbardziej użyteczne narzędzie. Musimy wyznaczyć sobie działania priorytetowe i konsekwentnie je realizować :)
siema
mam cynk ze jednemu "znajomemu" wywala blad 15
Ok.
Serio, gdyby pomyśleć nad wrzucaniem wyznaczanych tras do smartfonów to byłaby bajka. Nikt by się nie zgubił i mógł nadgonić resztę, a portal zyskałby znacznie na funkcjonalności.
Ja myslalem raczej nad transferem w druga strone. Uruchamiasz edomondo. Jedziesz fajna traska. Masz trase przejazdu na stronce edomondo, smarcie i mapie google. To przerzucasz trase na stronke motosport zamiast recznie ja wklepywac.
siema
mam cynk ze jednemu "znajomemu" wywala blad 15
Sprawdzimy :)
JERY w ten weekend jestem w Łodzi i spotkam się z programistami, zastanowimy się jak to wykonać.
Pozdro!
Wrzucilem na forum Lodzkich motocyklistow. Zobaczymy czy sie przyjmie.
Zalogowany!
Fajny pomysł PRELUDE.
Dziękuję Panowie :)
Obecnie pracujemy nad wprowadzaniem Waszych uwag w życie. Skoncentrowaliśmy się nad podniesieniem map google do APIv3 aby czytane były na HTTPS we wszystkich przeglądarkach - problem dotyczył zakładania i przeglądania zdarzeń. Wyszło jeszcze kilka mniejszych i większych problemów z którymi musimy się uporać. Nie odświeżałem tematu do czasu naprawienia bieżących błędów - jest jeszcze sporo do zrobienia przed kolejnym sezonem :)
A potem już najważniejsza praca - reklama.
Dziękuję wszystkim za wsparcie!
HEMP błąd nr 15 został poprawiony - była to kwestia odznaczenia opcji przetwarzania danych osobowych w formularzu rejestracji.
W końcu udało nam się uporać z podniesieniem API do wersji 3 w mapach Google, by nie było kłopotu z wyświetlaniem map. Powinno teraz działać na wszystkich przeglądarkach. Oprócz typu Cafe Racer, dodaliśmy również Naked Bike. Idąc za radą JERYego typ Off Road zamieniliśmy na dwie inne kategorie: Enduro i Cross. Zatem wszyscy użytkownicy, którzy wcześniej dodali w profilu typ motocykla Off Road przeniesieni zostali do typu Enduro - jeśli nie zgadza się to ze stanem rzeczywistym wówczas w edycji można zmienić to na Cross. Warto również będzie sprawdzić swoje ustawienia powiadomień :)
Pracujemy obecnie nad innymi nieprawidłowościami oraz kolejnymi funkcjami sugerowanymi przez Was.
O postępach będę informował.
Dziękuję za uwagi.
Pozdro!
Co daje konto premium? Za ile to i dlaczego tak drogo?:P
stronka bardzo fajna zarejstrowałem się właśnie. Fajnie że zrobiliście marki typu Derbi itp. ale przydała by się kategoria motorowery bo w moim przypadku Derbi senda 50 może się bardzo różnić od takiej yamahy dt 125
No i jest nawet Gas Gas ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » motoRspot
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 78 zapytań