31 Ostatnio edytowany przez subek (2012-09-13 11:53:14)

Odp: Wyprawka na kurs prawa jazdy

Ja tam w dresiku zdawałem :) Co prawda kilkanaście lat temu ale egzamin pamiętam jak dziś bo egzaminator chyba mnie nie polubił i kręciłem się jakieś 15 minut na ósemce ale jako jedyny chyba mu na złość zaliczyłem :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

32

Ja niecały miesiąc temu zdawałem oficjalnie na prawo jazdy i akurat trafiłem na deszczowy poranek ;)
Ubrany byłem normalnie, tzn. płaskie buty, jeansy i bluza. Kask dostawało się od WORDU, kamizelkę również - wszystko sam sobie dobierałem pod rozmiar itp ;) Poza tym miałem swoje okulary przeciwsłoneczne Bertoni także jechałem z otwarta szybą kasku żeby było wygodniej. Pzdr

BMW G650 X-Moto '07 Sold —> Triumph Speed Triple 1050 '09

33

Ja jak zdawalem ,to juz na wstepie zaznaczylem ,ze jak mnie ujebie to bedzie tego zalowal:)))

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

34

aktivebat.no napisał/a:

Ja jak zdawalem ,to juz na wstepie zaznaczylem ,ze jak mnie ujebie to bedzie tego zalowal:)))

to pewnie się przestraszył

Była: Honda CBR F4 Sport- dobre moto,jest KTM 520EXC supermoto,Gas Gas 280 TXT PRO

35 Ostatnio edytowany przez kwkm (2012-09-18 23:07:11)

Może wstyd się przyznac, że od kilku lat naginam bez uprawnień, ale w końcu się zmobilizowałem i dziś byłem zdawac łączony egzamin, udało się bez zająknięcia ;) Ja osobiście nie brałem absolutnie nic z gadżetów motocyklowych, trampek, jeans i koszulka. Był z nami gośc ubrany w kurtkę spodnie, buty i rękawice motocyklowe, też zdał ale w oczekiwaniu na swoją kolej mocno się wypocił w tym wszystkim ;) Konkluzja- chyba nie ma sensu w nic specjalnego się doposażac na egzamin.

SMCR AKR

36

Gratulacje teraz mozesz zaczac zbierac punkty;)

***427***

37

Pkt. nie są mi obce, teraz będę mógł się zatrzymac do kontroli. Kilka tygodni temu, musiałem dac dyla gdy mi machali co bym się na rutynową kontrolę zatrzymał.

SMCR AKR

38

77kanzas napisał/a:
aktivebat.no napisał/a:

to pewnie się przestraszył

hahahahaha rombłem ze stołka

Dwu rurka ●0●
https://www.facebook.com/Enduroodcinateam?notif_t=page_invite_accepted
https://www.youtube.com/channel/UCYV8bbKRwrZfIIc8wr4fhyA