Odp: drogo!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=fwbl6SJGRyQ[/url]
k***a wszędzie drogo !!! nawet w burdelu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » drogo!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://www.youtube.com/watch?v=fwbl6SJGRyQ[/url]
k***a wszędzie drogo !!! nawet w burdelu
drogi jest alternator w Suzuki do DRZ - 1700 zł za nówkę krzyczą :/
za oryginalny korbowód do 520 też 1700
ricko napisał/a:Widze że temat sie bardzo szybko rozwija wiec tez cos od siebie dodam.. W tym sezonie ruszylem moja LC4 w trase ponad 300km (do zakopanego) i po przejechaniu ok 70km uznalem że to jednak prawda że SM sie nie nadaja do turystyki wiec zawrocilem hehehe. Pomyslalem sobie że musze kupić w przyszlym sezonie drugie moto- podobaja mi sie adventure 990 ale nie wiem czy kupie bo cholernie DROGIE są:)
a Twój post to co ma wspólnego z tematem ??
ps. na zlot PszczelaRz AGH przyjechał LC4 w jeden dzień 600km więc proszę Cie ! To Ty się nie nadajesz !
specjalnie napisalem duzymi literami, a Ty i tak nie zauwazyleś?
tabul napisał/a:ricko napisał/a:Widze że temat sie bardzo szybko rozwija wiec tez cos od siebie dodam.. W tym sezonie ruszylem moja LC4 w trase ponad 300km (do zakopanego) i po przejechaniu ok 70km uznalem że to jednak prawda że SM sie nie nadaja do turystyki wiec zawrocilem hehehe. Pomyslalem sobie że musze kupić w przyszlym sezonie drugie moto- podobaja mi sie adventure 990 ale nie wiem czy kupie bo cholernie DROGIE są:)
a Twój post to co ma wspólnego z tematem ??
ps. na zlot PszczelaRz AGH przyjechał LC4 w jeden dzień 600km więc proszę Cie ! To Ty się nie nadajesz !specjalnie napisalem duzymi literami, a Ty i tak nie zauwazyleś?
starość nie radość;)
a co tam jest drogo w tych kilometrach na LC4?? nawet nie czytam tego OFFTOP!!
hehehe nie wiem czy ja zle napisalem czy Wy zle czytacie... :) chodzilo mi glownie o to ze chce kupic adventure 990 ale DROGIE sa!
690 mnie siem podoba. Również drogi:P
remont XR'ki jest drogi ;(
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » drogo!!
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 69 zapytań