Odp: drogo!!
ta ta ta wy ciagle z ta sredna
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » drogo!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ta ta ta wy ciagle z ta sredna
no to podaj minimalną :P
sredni dochod zwyklego pracownika np mechanika lub fachowca na budowie to miedzy 350 a 400tys koron rocznie
no
sredni dochod zwyklego pracownika np mechanika lub fachowca na budowie to miedzy 350 a 400tys koron rocznie
no
Drodzy Ci fachowcy
pisalem ,ze drogo hehe
ja wiem, ze to tylko puste liczby , ale i tak mamy drożej w takim razie :P porównując do naszych fachowców (mowa o szeregowym pracowniku) który jak wyciąga 2 koła to jest dobrze
mialo byc na bogato:))) czasami ,zal dupke sciska jak sie cos tu kupuje ale nie mozna miec norweskiej wyplaty i cen z Polski:))
W Norwegii drogo, bo sam pracowałem i byłem tam 3 miesiące, tyle, że tam się nie zarabia mniej jak 60zł na godzinę :)
Więc relatywnie przeliczając jest tam łatwiej żyć jak w PL pod warunkiem, ze się tam zarabia :P
mój motocykl na sprzedaż jest drogi ... zawsze jak ktoś do mnie dzwonił to pierwsze słowa " drogo " a Ja na to autostrada :D
drogo-wskaz
DROGI kawalerze może kwiatki Pan kupi dla młodej damy...
Każdy sklep do którego wchodzę okazuje się drogerią...
nawet w biedronce jest drogo...
wchodze do toy toy'a i jest drogo chociaż jest za darmo ...
co za kraj....
ale z benzyną to faktycznie przesadzają zeby była droższa od 1l piwa :/
benzyne tez macie tanio:), ja place prawie 8zl wrrr
Wszystko mamy tanie.
Tanie jest jedzenie (tylko w tym kraju z kilograma mięsa robi się 2 kg. szynki) Tanioooo :)
Tanie mamy ubezpieczenia motoryzacyjne - najtańsze w europie. No to tanioooo :)
Tanie paliwo - najtańsze w europie. Jaaa też taniooo :)
Tanie samochody - najtańsze w europie :) (chociaż paradoksalnie najdłużej z europy na nie pracujemy) ale to jakiś błąd w obliczeniach. Bo jak jest tanio... no to tanioooo :)
Więc Aktivebat.no po cholerę tam siedzisz - skoro my TU mamy tanio, a Ty TAM drogo :) Wracaj pojeździsz sobie na moto.
Aktivebat.no, złożyłem Ci propozycje ale udajesz... że nie widzisz. Zamieniasz się ? SMC na Super Duke ? :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » drogo!!
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 85 zapytań