Odp: drogo!!
HłeHłeheheh, o kurde ciekawe czy Ci koledzy z warszafkowego terroru też są/byli w takim przekonaniu ;]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
HłeHłeheheh, o kurde ciekawe czy Ci koledzy z warszafkowego terroru też są/byli w takim przekonaniu ;]
ha ha dowcipnisie :P
Mówię poważnie ;) Był zdziwiony jak zabrałem go do parku w Chorzowie, bo o parkach to on nawet nie myślał, że mamy tutaj takie luksusy.
I powiesz jeszcze, że kino u Was jest? ;D
żarcie dla psa drogie, ale dla kota droższe ;)
I powiesz jeszcze, że kino u Was jest? ;D
Nawet kilka.
to jeszcze powiedz że nie macie dziurawych dróg ;), to pomysle że to nie Polska.
A drogi to chyba najgorsze w całej Polsce :D
Ok, koniec offtopu ;)
Najdroższą to my mamy autostradę w PL.
ja na razie mam za darmo do Warszawy i Skierniewic ;D
Bogatemu to się nawet byk ocieli.
Drogi Dziadku
w Polsce to macie tanioche:))), takze nie narzekajcie
ja np bylem wczoraj w serwisie karchera w Osla i sprawdzilem sobie ceny maszyny jakie mnie interesuje i...uwaga cena w norge 47.000kr w polsce 25.oookr po przeliczeniu, waz cisnieniowy 30m w norge 5000kr w polsce 1000kr sa to ceny w serwisach hehehe a z inne beczki
piwo 30zl
fajki 60zl
chleb 15zl
itd itd
takze chlopaki tanizna i jeszcze raz tanizna
a samochody to juz wogole kosmos np bmw 530 2006r okolo 150.ooozl heheheh
przepraszam aktivebat.no - ale temat miał się tyczyć tego co drogie, a nie co tanie.
Nie zaśmiecaj tematu, który został stworzony by nie zaśmiecać tematów.
hahahaha
Drogo jest. Po prostu boli mnie to że jest drogo. Wszystko jest drogie. Wszystko co chce kupić jest drogo dla mnie :) :) , a co sprzedaje jest drogo dla nich, dla tych Onych co są temu winni. Drogo panie aż dupka sie kurczy...
Jak już tak przeliczasz to jeszcze przelicz średnią krajową w Pl a w Norwegi bo z tego co mi się wydaje to akurat w Norwegii jest najwyższa w europie .
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » drogo!!
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 84 zapytań