Odp: KTM 380 EGS by hacker33
Super robota, gratulacje :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Super robota, gratulacje :)
No hacker. Rok pracy, kupa kasy i wyrzeczeń ale w zamian zajebisty,wyjątkowy,unikalny,niepowtarzalny itd SUPERMOCIAK!!. Nie ukrywam że ciesze się bardzo iż będzie mi dane na żywo i często podziwiac to cudo i śmigac z Tobą. Żal tylko trochę że jeden z najciekawszych tematów na forum powoli dobiega końca. Gratulacje!!
Zaraz ruszy nowy temat :) RR
Wracam z urlopu i patrzę a temacie Hackera 6 stron więcej niż jak przeglądałem temat ostatni raz :) Nie ma opcji, musiał skończyć sprzeta :)
Gratulacje, wygląda jak zło :D Piękny
Nie dawaj żadnych naklejek czy oklein ;p w takim stanie jak jest wygląda obłędnie ;D
Dzięki za pochwały.
Co do oklein to niestety jakieś muszę się pojawić ponieważ te plastiki rysują się od samego przecierania szmatą.
Okleiny dam jakieś dyskretne czarne, coś takiego:
Oooo wielki szacun!!! maszyna marzenie... gratulacje :)
Jak ktoś by mi powiedział że to ten sam KTM to bym nie uwierzył :D
O, te okleiny wyglądałyby kozacko. Jeszcze raz wielki szacunek za to co zrobiłeś! Ciągle nie mogę wyjść z podziwu... ;)
z tego to chyba tylko silnik
i rama ;)
a rama nie od SX przypadkiem ?
rama, silnik i chłodnice, gaźnik, tylny zacisk
Dzięki za pochwały.
Co do oklein to niestety jakieś muszę się pojawić ponieważ te plastiki rysują się od samego przecierania szmatą.
Okleiny dam jakieś dyskretne czarne, coś takiego
Hacker, maszyna wyszła bajeczna, naprawdę żal wyjerzdzać nią na ulice, gdybyś ją przyszlifował (tfu!) pękły by nam tu wszystkim serca :-)
Za cały temat należy Ci się Moto-Pulitzer :-))
Co to za oponę masz na przodzie, jakiś wet?
Poprzykręcaj wszędzie gdzie się da crash'e i trochę pewniej na pewno będzie ;]
Maszyna nieziemska , wielkie brawa dla Cb , teraz czekam na kosztorys :D , bo jestem ciekaw ile ta bestia kosztowała Cię wyrzeczeń :D
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 68 zapytań