31 Ostatnio edytowany przez gel3k (2012-09-07 09:12:30)

Odp: Rower

z domu do pracy mam jakieś 25km w 1 str na skróty, w swoim czasie często pokonywany dystans właśnie rowerem. można wypocić na takim dystansie z kilograma.  też mam nadzieje, że przez jesień/zimę/wczesną wiosnę parę KG na rowerku zgubię ;-)
btw gary fajny sprzęt ;) gwarancja na ramę for life?

Green

32

Taa gwarancja jest. Co do kg to rower jest jednym z kilku elementow przygotowan.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

33

Ja rok temu zacząłem rekreacyjnie ćwiczyć co drugi dzień pompki i brzuszki i jakieś 10 kg poszło w dół bez żadnych diet. Właściwie to jem i nic nie tyje, ale cały czas systematycznie ćwicząc.

34

Lepsze będą właśnie takie ćwiczenia choćby w domu i bieganie jeśli chcesz szybko i efektywnie zrzucić

35

- rower
- bieg
- pływanie
- siłownia (cwiczenia wielostawowe i aeroby)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

36

ja tam stosuję dietę cud.

wpieprzam wszystko i czekam na cud :)

Green

37 Ostatnio edytowany przez oskaaa (2012-09-07 12:25:43)

mi sie jakos dziwnie jezdzi na rowerze po moto. nie potrafie skręcać..?

pozdrawiam

38

oskaaa napisał/a:

mi sie jakos dziwnie jezdzi na rowerze po moto. nie potrafie skręcać..?

bo jedziesz za wolno

Dwu rurka ●0●
https://www.facebook.com/Enduroodcinateam?notif_t=page_invite_accepted
https://www.youtube.com/channel/UCYV8bbKRwrZfIIc8wr4fhyA

39

a ja mam właśnie na odwrót
jak wsiadam po motorze na rower to mam uczucie że zaraz odlecę

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

40 Ostatnio edytowany przez Alex (2012-09-12 20:34:29)

Ta, rower skręca w miejscu przeca. :P

Maniek, fajny rower, typowy do XC, a ja bardziej grawitacją się jaram. :)

41

Było DH dobre kilka lat temu, była kontuzja, przerwa i powrót już tylko do mtb i lekkiego enduro na byle jakim jeździdle.

Za to teraz jest DRZ, mój pierwszy sezon :) W związku z tym w każdej wolnej chwili śmigałem na moto.

Ostatnio byłem pierwszy raz w lekkim terenie na moto i ogólnie podobało mi się, szczególnie podjazdy. Ale jednak na rowerze super jest to poczucie pełnej kontroli, dobre platformy albo espedy i można robić wszystko. Chyba że na moto też można mieć takie poczucie a ja po prostu nie mam odpowiednich umiejętności ;)

drz450sm & cbr600f pc41
701 in progress :)

42

śmigam od 5 lat na bmxie ale teraz chyba pora się przesiąść na coś fajniejszego ; )

43

Widze małe forum rowerowe się zrobiło ;D, co polecacie początkującemu do latania na gumie i innych prostych ewolucji?

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

44 Ostatnio edytowany przez Charakterny (2012-10-23 16:41:36)

Ja śmigam na czymś pomiędzy kolarzówką a góralem na sztywnym widelcu. A raczej zacząłem bo kupiłem na początku września zrobiłem z 150 km w tydzień i później czasu nie było.

Husqvarna 610 sm i.e.
http://www.flickr.com/photos/charakterny

45

Koso napisał/a:

Widze małe forum rowerowe się zrobiło ;D, co polecacie początkującemu do latania na gumie i innych prostych ewolucji?

do latania na gumie na rowerze say wat? myśle, że jak proste ewolucje to bmx chyba, że jesteś dużym dzikiem to już coś na 24 ;f