Odp: Zlot Sudety 10-12.08.2012
Dzięki wszystkim za komentarze :) Cieszy mnie to, że się wam podobało :)
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki wszystkim za komentarze :) Cieszy mnie to, że się wam podobało :)
Daniken a masz nagrany ten kawałek "odcinek specjalny" co razem lecieliśmy chwile w sobotę jak sucho było ?? chciałem zobaczyć jak takie prędkości w kamerce widać ;)
Daniken a masz nagrany ten kawałek "odcinek specjalny" co razem lecieliśmy chwile w sobotę jak sucho było ?? chciałem zobaczyć jak takie prędkości w kamerce widać ;)
A był taki suchy odcinek bo ja deszczową sobotę wypieram z pamięci a najbardziej to moje mokre buty ;)
Nie licz na jakieś niesamowite doznania. Prędkości tu wcale nie widać, nawet jeśli lecisz na granicy i przeginasz to na filmiku i tak to będzie nuda. Tak było w zeszłym roku nad morzem... zapierdalałem z kamerką po winklach, dwoiłem się i troiłem... to miał być odcinek życia. Podjarany pytam się Kuli jak filmik, a ten mi mówi... ziewałem z nudów. :(
To się chyba słoneczna autostrada nazywało czy jakoś tak. W każdym razie podobnie :)
A no było sucho :) słoneczko wyszło i było by wszystko pięknie gdyby nie to, że jakieś 3 godziny wcześniej padła mi bateria w kamerze :/ Żałuję strasznie, że się nie nagrało, bo zbierać zakręty niemal na odcięciu to rzadko kiedy można :D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=B4fMPU8uhkw&feature=youtu.be[/url]
a taki tam cukiereczek z Sudetów:)
JERY widzę wali grube modyfikacje :D nie ma lipy
mody by Jery nie zapomniane przeżycie
[url]http://www.youtube.com/watch?v=gdjIPuLhIWc&feature=youtu.be[/url]
Widok czeskich winkli z pokładu mojej DRZty czyli odpowiedz na film JAcy:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Et6NQ4MY[/url] … e=youtu.be
ziewałem z nudów
oj Sebuś jechałeś pięknie, ale do filmiku to to się średnio nadawało ;)
dukeSebo napisał/a:ziewałem z nudów
oj Sebuś jechałeś pięknie, ale do filmiku to to się średnio nadawało ;)
Sprawdzam twoją czujność ;) Użytkownik - czuwający... zna każdy temat, czyta wszystkie posty ale...zazwyczaj nie zostawia po sobie śladów :)
P.s. No i mistrz taktu "to się średnio nadawało" powiedz to wprost (do filmu to Ty się nie nadajesz) :D
tabul napisał/a:Daniken a masz nagrany ten kawałek "odcinek specjalny" co razem lecieliśmy chwile w sobotę jak sucho było ?? chciałem zobaczyć jak takie prędkości w kamerce widać ;)
To się chyba słoneczna autostrada nazywało czy jakoś tak. W każdym razie podobnie :)
A no było sucho :) słoneczko wyszło i było by wszystko pięknie gdyby nie to, że jakieś 3 godziny wcześniej padła mi bateria w kamerze :/ Żałuję strasznie, że się nie nagrało, bo zbierać zakręty niemal na odcięciu to rzadko kiedy można :D
szkoda bo piękna trasa;)
tabul napisał/a:Daniken a masz nagrany ten kawałek "odcinek specjalny" co razem lecieliśmy chwile w sobotę jak sucho było ?? chciałem zobaczyć jak takie prędkości w kamerce widać ;)
A był taki suchy odcinek bo ja deszczową sobotę wypieram z pamięci a najbardziej to moje mokre buty ;)
Nie licz na jakieś niesamowite doznania. Prędkości tu wcale nie widać, nawet jeśli lecisz na granicy i przeginasz to na filmiku i tak to będzie nuda. Tak było w zeszłym roku nad morzem... zapierdalałem z kamerką po winklach, dwoiłem się i troiłem... to miał być odcinek życia. Podjarany pytam się Kuli jak filmik, a ten mi mówi... ziewałem z nudów. :(
a był tyle że jak się zamienialiśmy sprzętami to zostaliśmy trochę z tyłu za wami i po chwili już nie mogliśmy nikogo znaleźć... na szczęście po chwili przyjechała druga część ekipy i reszte dnia lataliśmy z nimi... Wy podobno ten odcinek akurat mieliście w deszczu :(
Kiedy można się spodziewać jakiegoś filmu, kto jeszcze w ogóle coś montuje ? Peka, Jaca, Jery ?
Mnie narazie nie ma w kraju to nic nie zdzialam. Predzej gdzies w zime dopiero ;)
Ja cos kleje, ale ze czasu malo to i montaz idzie wolniej.
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 74 zapytań