Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Czyli rozumiem że TREŃK jest i biada leserom !!!
hmmmm...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 138 139 140 141 142 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli rozumiem że TREŃK jest i biada leserom !!!
No to ja Wam ślycznie dziękuję za chwilę wspólnego latania. Przez przypadek poszedłem za kimś oślim pędem w teren i mało się tam nie zabiłem, bo w życiu w terenie nie byłem, pierwszy dzień mam SM :D
nienawidzę was kur*a wszystkich! Ja robię jak czarnuch od świtu do zmierzchu na bemowie zaraz za płotem ( jak pewnie zauważyliście ustawiają się na lotnisku targi InterCars i Motor SHOW) a wy sobie latacie w najlepsze!
Wyrwałem się na kilka minut, postałem pod płotem, popatrzyłem, gul mi skoczył i wróciłem do roboty... Nic to nie dało bo w kółko słyszałem dźwięk singli i gul nie chciał odpuścić.
XR'ka stoi w garażu rozebrana a jak wracam o tej porze to nawet nie mam siły przy niej podłubać.
Generalnie szlag mnie trafił...
A tak w ogóle ktoś się wybiera w weekend na targi/motor show? bo jak coś to piszcie, mogę się przydać :)
Ja będę w niedziele.
Witam, czy ma ktoś filmik z wczorajszego treningu? Może coś też z poprzednich? Nic coś ostatnio nie wrzucacie i nie mam podglądu na nasze popisy :-) pozdro
Śledziu trza było skakać przez płot, bo ja zrobiłem drz 3 kółka i uciekłem do domu, mogłem dać Ci się karnąć. A jak masz jakieś wolne zaproszenia, to ja chętnie przygarnę 3 szt. przez siatkę.
Ja mam trochę filmu, ale w sumie nic ciekawego, nawet nie wiem za kim jechałem. Na pewno Hermes przez chwilę, radeza chyba też mam.
Oto kolejny element którego bedziemy się uczyć na nadchodzącym treningu [url]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=e5kI6bI6aAM[/url] :D
Śledziu trza było skakać przez płot, bo ja zrobiłem drz 3 kółka i uciekłem do domu, mogłem dać Ci się karnąć. A jak masz jakieś wolne zaproszenia, to ja chętnie przygarnę 3 szt. przez siatkę.
szkoda, że nie napisałem swojego numeru bo nawet nie miałem czasu wejść na forum a wejścia by oczywiście były. Nawet darmowy browar w niewypijalnych ilościach :)
A co do drz'a to to zły pomysł, jeszcze nie wyzdrowiałem po sprzedaży swojego i jak widzę innego to aż mi się łezka w oku kręci :)
Oto kolejny element którego bedziemy się uczyć na nadchodzącym treningu [url]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=e5kI6bI6aAM[/url] :D
Podobuje mnie się :). To seryjne przełożenia?
Osoby które wpłaciły dotychczas za cement:
sebathius
hermes
figiel
berek650
przem-pitbike
marun-pitbike
reklamacje
sajfer
staruch
radzieckii
logan
lubart
snowboarder
monkey
retsiwt
radez
bartosz
bondek
franz
danielmik
reszta "nie ma myta nie jeździta!"
Ja nie doczytałem o so chozi z tym cementem, ale jutro wybecaluję.
Figiel załóżcie za mnie.
Oddam jak tylko wroce do "żywych" :)
Jest treńk? Pogoda jest i ma być
jak zwykle
Strony Poprzednia 1 … 138 139 140 141 142 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 45 zapytań