Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Crypton, ja go też widziałem w okolicach szkoły więc bardzo możliwe;] btw jesteś z okolicy?
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Crypton, ja go też widziałem w okolicach szkoły więc bardzo możliwe;] btw jesteś z okolicy?
Ech.. tyle pytań a tak mało odpowiedzi...
No dokładnie, a latać dalej nie ma z kim. Chyba będzie trzeba zatrzymywać każde napotkane SM, bo inaczej raczej nie znajdę nikogo do jazdy z okolicy :D
Niedziela - 3 KTM'y na krajowej 20stce [Kościerzyna-Żukowo], ktoś z naszych?
Dzisiaj około 15-tej Częstochowa ul Jagielońska ktm chyba smc 690 R na francuskiej tablicy rej.. Ktoś z forum?? W tej czewie to sami samotni sumo riderzy widze:)
20 minut temu , Błonie - droga w strone grodziska mazowieckiego , Żółta Drz ?
Jezeli chodzi o ktm smc 690(nie R) z czestochowy to bylam ja :) i mam go dopiero od soboty szczerze mega kozacki motor!!!....a co do jazdy samemu to w ciagu dnia jezdze sam jak mam cos zalatwic na miescie to jezdze moto a mam tez dwoch kolegow co maja super moto KTM lc4 i Huqvarna 610 i czasem latamy po miescie wiec jak ktos jest z Czestochowy i okolic i ma supermoto to niech da znaka to sie zgadamy i polatamy wieksza ekipa :)
Dziś (06 wrz) 15:00 -centrum Szczecina (Malczewskiego/Galaxy) : czarna DRZ SM (jeszcze błyszcząca) ?
Belzebub a Ty z kim latasz po Szczecinie? Można się podłączyć? Ekipę do lasu mam, a szukam kogoś na miasto - samemu boję się o swoje prawko :-)
Na chwilę obecną latam sam, bo towarzystwo mam raczej nakedowo-turystyczne i delikatnie mówiąc chłopaki nie chcą wjeżdżać w mniej cywilizowane dróżki/ścieżki, a szkoda ;)
PS. Czy to Ciebie może spotkałem tydzień/dwa temu za jeź.Głębokim (na torze/poligonie?) wraz z kolegą na TT'ce enduro ?
(Śmigam żółtą oklejoną DRZ'ą)
Tak to ja :-) Bylem wtedy moim czornym LC4. No to trzeba sie spiknac na jakies latanko. Do konca tygodnia jestem we Wloszech na urlopie i sie tyle sprzetu naogladalem, ze budze sie w nocy zlang potem :-) W ogole to jak.to powiedzial kolega - Wlosi to turasy europy - co oni wyprawiaja na motorach i skuterach! Jezdza z psami, bez kaskow, pala fajki, lataja w 3 z dziecmi, pisza esy, jezdza po chodnikach, a swiatla i znaki STOP to sprawa umowna. Po prostu cuda. Podeslij jakis numer na pw to sie zdzwonimy. Trzeba jeszcze kogos wylukac i robic terror. Jak sam wyjezdzam na miasto po 22 to ludzie dziwnie na mnie patrza i rzucaja hujami :-)
pozdro
Może nie ja to widziałem, ale przyznać się komu odholowali Drezyne? :) Ktoś się musiał nieźle zezłościć widząc puste miejsce po motocyklu:
[url]http://www.scigacz.pl/Odholowanie,motocykla,To,mozliwe,19112.html[/url]
[url]http://www.scigacz.pl/Odholowanie,motocykla,To,mozliwe,19112.html[/url]
ktoś z forum
tudej, przed 17 , aleja Japan Pawła na wysokości Solidarności , eSmcek 690 chyba R lecące za plastikiem ?
Prelude?
To nie ja, niestety dzisiaj w pracy byłem puszką :/
Dziś ok. 14 na Hetmańskiej przy Rolnej jakś Huska.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 76 zapytań