Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Może gruucha
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może gruucha
Kogo 690 smc stoi na domaniewskiej między biurowcami ?
Może gruucha
Nie ja :p o 21 juz nie śmigałem.
gruche bym poznal, to byl jakis wyczyn. I podejrzewam, ze mial akrapa:D
BMW(?) Grójec, okolice ilony z godzinę temu. :-)
Wczoraj, Puławska 300 Wawa, czarny rider na tylnym kole śmignął przez skrzyżowanie.
Moto - ?? - czarna WRa chyba. Tak szybko śmignął że nie zdążyłem się przyjrzeć :)
Dziś kraków 10.00 czarny xt660x ruszał z osiedla europejskiego na grota roweckiego. Ktoś w końcu od nas?
Wczoraj, Puławska 300 Wawa, czarny rider na tylnym kole śmignął przez skrzyżowanie.
Moto - ?? - czarna WRa chyba. Tak szybko śmignął że nie zdążyłem się przyjrzeć :)
Majkmen??
malysowa napisał/a:Wczoraj, Puławska 300 Wawa, czarny rider na tylnym kole śmignął przez skrzyżowanie.
Moto - ?? - czarna WRa chyba. Tak szybko śmignął że nie zdążyłem się przyjrzeć :)Majkmen??
Na niby tak ale majki jest na urlopie... chyba że wrócił wcześniej i się ukrywa...?
wczoraj po 16 na srebrnej Berecik chyba leciał
i zaraz chwile pozniej na jerozolimskich przy ochocie białe XTX660
Centrum Nowe Rudy (dolnyśląsk) Aprilia 2T i coś większego. Jak ktoś z tych okolic to czyta to niech się zgłosi, bo nie mam z kim latać, a samotne zabawy na moto już się znudziły :D
15.10, czarny SMR bodajże, koło Orlena na Gliwickiej, jechał od Mikołowa. Któż to taki?
Miedzy toruniem a bydgoszczą wczoraj
Superduke 690
Pokazał LWG :)
Przedwczoraj, Czyżowice k. Wodzisławia Śl, niedaleko szkoły. KTM 640 LC4
Dzisiaj przed 9, Czyżowice k. Wodzisławia Śl, pomarańczowa LC4, kierownik w pomarańczowej kurtce. Przybywa SMów w mojej okolicy
Może to ten sam :)
Ech.. tyle pytań a tak mało odpowiedzi...
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 63 zapytań