1

Temat: ktm

Witam, mam kilka pytań, chciałbym kupić KTM SMC-R 690 cm3. Wiec rozchodzi mi się o ogólną wypowiedź na temat tego motocykla jeżeli ktoś posiada, czy się nadaje na dłuższe trasy, czy części są drogie do ktm-ow i czy to prawda, ogólnie proszę o konkretną wypowiedź :D jeżeli ktoś ogarnia ten motocykl.

2

Odp: ktm

Może by się tak kolega najpierw przywitał? Żadne sm nie jest wygodne na trasy, w większości po 150km zaczniesz szurać dupskiem po siedzeniu, bo już Ci będzie niewygodnie.

READY TO >> TERROR

3

Chcesz kupić SMC-R , który wszedł w tym roku i pytasz o ceny części ? Chcesz je sobie poukładać na półce czy co ? :P

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

4

max zrobiłem 300km na smc (nie R, ale raczej wygodniej nie będzie) i musiałem po powrocie chwile odpocząć. tragedii nie było. miałem całą drogę ze sobą plecak (na plecach nie mylić z gorącą półnagą laską). moim zdaniem 100 razy wygodniej jak na sporcie ale do turystyka bądź cruisera nie mam porównania.

Green

5 Ostatnio edytowany przez Kowal SG (2012-08-25 01:24:08)

Jak masz twarde dupsko to luz, jak jesteś ciotką to bierz Cruisera.

Na zlocie Pszczelarz przez 3 dni na Lc4 nawinął z 1600km, i nie narzekał.

exc 400                 www.oklejsie.pl

6

300 km do przejechania bez jakiegoś dramatu - można i więcej, przykładów na to na forum nie brakuje. A jak kupujesz moto na gwarancji to raczej temat części powinien Cię nie dotyczyć. Jeśli pytasz o graty Power Parts to tanie nie są - ale to wszystko zależy od tego na co się zdecydujesz. Ogólnie moto zajebiste :)

7

No to Siemno wszystkim! ;d / nie wiem co kupić :/ ścigacza nie chce, choppera też nie, coś wygodnego ale nie wiem co, moglbyście podrzucić jakiś pomysł ;) ?

8

maxi skuter ?
albo duzy telewizor i konsole ;)

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

9

Bmw Gs 1200, to będzie moje drugie moto.

exc 400                 www.oklejsie.pl

10

Tia, jakieś enduro turystyczne powinno Ci przypasować

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)