Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Tomek....daj znać jakby coś trzeba było :(((
asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 347 348 349 350 351 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tomek....daj znać jakby coś trzeba było :(((
No to ladnie...
Zdrowka :)
Noo grubboo,
myślałem że skończy się na fachowej pomocy pielęgniarza hermesa :) i kilku bandażach
a RTG nic nie wykaże...
kuruj sie ziela!
Czyli jednym słowem smx-y nie dają rady z figlowym motorem :P
Nie daja rady to malo powiedziane - podeszwa rozerwala sie na pol ;)
Czyli jednym słowem smx-y nie dają rady z figlowym motorem :P
zdecydowanie nie:
prawie jak klapki...
Kraza sluchy, ze but rozerwal sie na transformersowym pancernym trzewiku figla, a nie na podnozku :P
piknie to wygląda....Ziela gamoniu, a mieliście przyjechać potem do mnie i ze mną posiedzieć.... wszystko popsułeś :P
Qrwa jadę sobie jadę, zwalniam za hermesem, juz prawie sie zatrzymalismy a tu od tylca strzał i nagle widzę juz tylko trawę, jakbym nie mial butòw mx to też by było chujowo, a i tak naciągnąłem ścięgno w stopie no i obite plery nie wiem czy dostałem kierą czy zielą
Zdjęcie buta niech będzie przestrogą dla latania w adasiach i trampkach... aż strach pomyśleć co by się stało bez...
Ziela nie chcę pisać polecam się na przyszłość bo k***a nie chcę takich sytuacji w przyszłośći do tej pory nie wiem jak się to stało na prostej drodze... ty zwijający się z bólu i Figiel leżący bez ruchu... ja sam i tysiące myśli które przeleciało mi przez głowę na tym pustkowiu...
Potem ten "romantyczy" wieczór i już noc na SOR, uciekająca Babcia i Adam Słodowy czyli jak samemy usunąc wenflon...
Zrobiłem co do mnie należało,obaj wracajcie do zdrowia
Moto się zaopiekujemy no i niech ktoś/ktośia zaopiekuje się tobą
P.S. Bez powtórek proszę...
Ja pier... pechowy ten wczorajszy terror. Jeszcze raz Ziela i Figiel - dużo zdrowia!
Moze Hermes z takimi umiejetnosciami bedzie robil za karetke na naszym malym pucharze
niedługo pojawi się czarna DRZ w dziale sprzedam :D hehe
a tan na poważnie to wracać mi tu do zdrowia Panowie ale już!!!
ty to masz pecha, juz drugi raz...wracaj do sil.
Jak kraść to miliony, jak gwałcić to księżniczki, jak zaku*wić, to konkretnie ;)
Pany, kurować się, uzupełniać braki w opancerzeniu i jazda! :)
Strony Poprzednia 1 … 347 348 349 350 351 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.102 sekund, wykonano 43 zapytań