Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
sudety, dokladnie zjazd z Góry Świętej Anny Nowa Ruda kolo godziny hmm chyba 19/20 grupa ponad 10 SM :) dnia sobota 11sierpnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sudety, dokladnie zjazd z Góry Świętej Anny Nowa Ruda kolo godziny hmm chyba 19/20 grupa ponad 10 SM :) dnia sobota 11sierpnia
No to widziałeś ekipę ze zlotu. Ja jechałem w grupce, która trochę w tyle została, było nas chyba z 8 osób, jak widziałeś więcej (koło 15) to musiała być pierwsza część ekipy, ale na 100% nawet nie wiem czy tamtędy jechali.
no tak myslałem kurde zrobili taki poploch ze poj** rolnik znowu porozwieszał linki miedzy drzewami, radze uważać latając po Górze Annej bo normlani tam nie mieszkają...
No to, to musieli być Ci pierwsi, bo my po mojej pewnej przygodzie, zwolniliśmy tempo, przynajmniej tak mi się wydawało. My tak bardziej koło 21 jechaliśmy. Masz PW
Dziś kraków 13.05 ul. Grota roweckiego białe smc 690
dzisiaj przed 9 na puławskiej w strunę Ożarowa czerwone xr 650 r ( chyba 650) z zielonym akcentem przy przedniej lampie ...
Wczoraj Krk ok 18.00 na centralnej pod LOK'iem yamaha byc może dt w sm.
Dziś Krk po 12.30 Kamieńskiego w kierunku Matecznego Huśka SM610.
Kurde, tyle SM widze na ulicach w KrK a wciąż latam sam :/
Wczoraj godzina ~19:50, ul. Kościelna pod fresz marketem niebieska XTX na ostrowskich blachach. Był z "plecakiem".
*
Przed chwilą widziałem z za okna jakieś niebieskie supermoto, a kierowca bez kasku...
Dzisiaj Warszawa Praga ul. Ząbkowska koło 12:30 pomarańczowe SMC 660
Niedziela 19.07 Przełęcz Kubalonka krótko po godzinie 13, czarny Duke model z wydechem pod silnikiem i niebieski Husaberg wydaje mi się że byli na blachach KR kierownik z husa w krótkich spodenkach z ochraniaczami na nogach byli razem czy to jest ktoś z tego forum?
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/33/zdjecie6001266752010082.jpg/][/url]
Niedziela 19.07 Przełęcz Kubalonka krótko po godzinie 13, czarny Duke model z wydechem pod silnikiem i niebieski Husaberg wydaje mi się że byli na blachach KR kierownik z husa w krótkich spodenkach z ochraniaczami na nogach byli razem czy to jest ktoś z tego forum?
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/33/zdjecie6001266752010082.jpg/][/url]
ten w spodenkach to Senso a ten z Duke-a to Twardy
husaber to może ja, był ktoś na Djuku i 690 SMC jeszcze.
Wrocław. Dzisiaj przed godz. 10 ul. Sieńkiewicza pomaranczowo-bialy KTM excf na rejestracji PO, cholera wie jaka pojemność, ale z ładnie ryczącym wydechem :)
A teraz wisienka na torcie: Driver z RÓŻOWYM plecakiem HELLO KITTY lol :O
A więc domniemam, że widziałem koleżankę która szczerze mówiąc nie jeździ jak baba ;) pełen ogień, jak trzymać :D
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 64 zapytań