Odp: Zlot Sudety 10-12.08.2012
SuperMocarz napisał/a:jak to było z tym noworodem, bo juz kurde zapomnialem...
czym sie rozni martwy noworodek od parowki?
na widok parowki Ci nie staje:Dpozdr
Zaczyna się XD haha
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
SuperMocarz napisał/a:jak to było z tym noworodem, bo juz kurde zapomnialem...
czym sie rozni martwy noworodek od parowki?
na widok parowki Ci nie staje:Dpozdr
Zaczyna się XD haha
bedzie gruuubo:D
jaca, jak bedziecie juz dzis to nie zachlajcie za bardzo, bo Wam jutro pobudke zrobimy:D:D:D
ps. sraaaaaaaj!!!
My startujemy koło 16 tak że przy dobrych wiatrach na 19 zjedziemy.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/338/widokzeszczelinca.jpg/][/url]
Narodzie!!!
Nie wiem czy wspominałem o tym na początku wątku ale spanko 25zł/noc/os.
Zarezerwowałem 30 miejsc do spanie ale o to się nie martwcie. Miejsca nie braknie.
Przypominam że trzeba zabrać szamę i %%%.
Jakieś kety do pospinania moto (profilaktycznie).Plan zlotu:
PT- start 17:00 terror okolycy - szuter + asfalt +/- 100km
SB- start 9:00-10:00 terror kotliny Kłodzkiej - asfalt 300-350km
ND- 8:00-10:00 kac, start 10:00-11:00 tutaj do ustalenia, czy np robimy wszystkie przełęcze, czy np Karpacz itd.
PN - 7:00 Praca.pl :(Przy czym trzęsidupy uprzedzam że te 300km to czysta przyjemność winklowania z dal od głównych przelotówek i piękne widoki bo zjedziemy całe pasmo Sudetów. I 300km na cały dzień jest zaplanowane a nie wyścig w 3 czy 4 godziny.
DOJAZD:
Dla wszystkich lecących przez Wrocław proponuję jechać przez Świdnicę-najprostsza i najkrótsza droga.
[url]http://maps.google.pl/maps?saddr=Wroc%C5%82aw&daddr=%C5%9Awidnica+to:Nied%C5%BAwiedzica&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.74558,16.552963&spn=0.237662,0.617294&sll=50.743842,16.467819&sspn=0.237671,0.617294&geocode=FS3YCwMdyvwDASm_irXUwukPRzH14AXCrlYJtw%3BFTPoBwMdH2b7AClR5TGnNk0ORzFug2ysTaFyfA%3BFdw4BgMddBn6ACkd9xbF1VEORzGzE3Gb16EGhQ&mra=ls&t=m&z=11[/url]
W Świdnicy kierujecie się na Dzierżoniów / Ząbkowice Śl i na ostatnich światłach skręcacie w prawo na Wałbrzych lub Jugów (jadąc przez miasto) . Chyba że wylecicie tranzytem (krócej) to wtedy z tranzytu w lewo na Dzierżoniów, prosto, rondo, i w prawo a na drugim rondzie w prawo, przez przejazd prosto i na pierwszych światłach w lewo.
Od wylotu ze Świdnicy cały czas prosto.Jak już przejedziecie przez Lubachów i wlecicie do Zagórza Śl. to nigdzie nie odbijacie. Cały czas prosto aż przejedziecie przez tory kolejowe (zakret 90st w lewo, tory, zakret 90 st w prawo) wylatujecie na prostą na końcu której jest zakręt 90 st w lewo.
Na tym zakręcie skręcacie tu:[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7b3e346ca790eab7.html[/url]
Poźniej sypiecie fest pod górę i skręcacie tu gdzie stoi gofiacz :p
[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5881bff9c94f66ef.html[/url]
Jedziecie w dół, UWAGA WĄSKO I CIASNO!!! i lekko pod górę mijając mały mostek i chata Misia jest po lewej a parking dla puszek po prawej.
joł
Nowa lista:
1. SFMario - organizator - potwierdzony
2. Brzoza - potwierdzony
3. Beret - potwierdzony
4. Peka - potwierdzony
5. Jaca - potwierdzony
6. Daniken - potwierdzony
7. Jery - potwierdzony
8. 77kansas - potwierdzony
9. Olaff + kumpel - potwierdzony
10 Qban - potwierdzony
11. Ponczo - potwierdzony
12. Kowal - potwierdzony
13. Grzesiek - potwierdzony
14. Glacaa1- potwierdzony
15. Barteksm -potwierdzony
Seba, a co z toba? Dziala czy nie dziala...jedziesz?
Klimatyczna muza włączona, klamoty szykowane, moto przygotowane, przyczepa jest. Zatankować jeszcze, kupić żarówki, knurzenie i można zapierdalać !
Weźmie ktoś jakiś fajny aparat foto?? Nie zapomnijcie dysków przenośnych na filmy i laptopów :]
Ja też prawie gotowy, olej wymieniłem, posprawdzałem parę rzeczy, jutro rano parę dupereli popakować i lecim :)
popieram prosbe o aparat przydadza sie jakis fajne fotki nie tylko z jazdy;)
o któej piersze osoby się pojawiają na miejscu? bo może bym podjechał na chwilę . . . Ja jade do Wrocka jutro więc albo bym się zabrał z kims na kołach z wrocka albo bym podjechał na chwile
o któej piersze osoby się pojawiają na miejscu? bo może bym podjechał na chwilę . . . Ja jade do Wrocka jutro więc albo bym się zabrał z kims na kołach z wrocka albo bym podjechał na chwile
My chyba lecimy przez Brzeg na kołach ale to rano - 11-12 myśle. Jak coś to kom.
To dawaj znaka od razu rano przed wyjazdem waszym, to bym z Wami poleciał :)
To dawaj znaka od razu rano przed wyjazdem waszym, to bym z Wami poleciał :)
Oke :)
Fura czeka na 4tą rano z podczepioną przyczłapą z dwoma motocyklami. Moją niunią i zajazdem Beretowym. Spakowane rzeczy, Berecik nocuje u mnie, zapowiada się ekscytująca, pełna wrażeń krótka noc.
:):):):)
Fura czeka na 4tą rano z podczepioną przyczłapą z dwoma motocyklami. Moją niunią i zajazdem Beretowym. Spakowane rzeczy, Berecik nocuje u mnie, zapowiada się ekscytująca, pełna wrażeń krótka noc.
:):):):)
Coś na zasadzie "typ posuwa typiarę"? XD
Do zobaczenia wkrótce Panowie!!!! ŁOGIEŃ!!!!!!
ławki w parku nie ma :) :)
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 69 zapytań