Temat: SUPERMOTO ZIELONA GÓRA
Witam Wszystkich fanów supermoto. Chciał bym stworzyć Team Supermoto Zielona Góra ale nigdy nie widziałem nikogo Na SM w ZG i dlatego pisze kto śmiga na SM w ZG Dać znać Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTO ZIELONA GÓRA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam Wszystkich fanów supermoto. Chciał bym stworzyć Team Supermoto Zielona Góra ale nigdy nie widziałem nikogo Na SM w ZG i dlatego pisze kto śmiga na SM w ZG Dać znać Pozdrawiam.
kolego na SM w ZG to raczej smigamy na torze w Kisielinie , nie po miescie i powiem Ci ze jest tam nas troche. Kilka sprzetow z Wallrav, pojawiaja sie tez inne sprzety z Glogowa i ja tez czesto latam.Przewaznie w niedziele trenujemy na SM.
O to spoko trzeba będzie się zgrać na Kisielinie na torze i pośmigać co ty na to daj znać pozdro
to wpadaj na tor w kazda niedziele!!!
Teraz można również w soboty posmigać...
mg84 pozdrawiam...
Teraz można również w soboty posmigać...mg84 pozdrawiam...
brdziesz w sobote???
Nie będę bo ja dopiero w Polsce będę w po 10 Lipcu :/ ale wtedy będzie się można zgrać na 100 :D pozdro
A Mam pytanie do ciebie mg84 ty na swoim KTM SMR 450 możesz po ulicy śmigać czy tylko na torze ??
tylko tor ;)) brAK homologacji , oswietlenia , rejestracji itp.
Ja w Swojej drzecie mam wszystko swiatla :P itp
ale ja wole KTM
....for racing only ;p
nooo... dziś zapakowałem nową dętkę do tyłu (w starej zerwałem wentyl) więc sobota musowo !!! Myślę, że nie będę sam. Zakręcę do chłopaków z Głogowa, no i może wpadną stali bywalcy na YAMAHA-ch.
sorry ja w niedziele bede , bo w sobote jade zobaczyc na zawody SM w Poznaniu!
odświeżam temat
jest tu ekipa z zielonej, głogowa i okolic ??
mam zamiar przejść z enduro na SM :) - w wersji torowej :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTO ZIELONA GÓRA
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 78 zapytań