Odp: Zlot Sudety 10-12.08.2012
wbijaj ja tez jestem drętwy
Sebek masz ode mnie wiadomość na gg
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wbijaj ja tez jestem drętwy
Sebek masz ode mnie wiadomość na gg
Grucha, to wygląda tak. 10:00 (wstępnie) przy zjeździe z autostrady "Zabrze/Chudów" tam gdzie pierwszy raz się poznalismy (mmm te wspomnienia :] ).
Glaca jedzie autem i ja jadę autem. Ktoś z nas weźmie Twoje klamoty. Prędkość autostradowa nie ma absolutnie znaczenia. Dozwolona na autostradzie z przyczepą jest 80 więc myślę, że dla Twojej wygody 100 - 110 max. Pojedzie z nami też Pszczelarz na moto. Po drodze zajeżdżamy do Crapkowic wziąść klamoty od Peki. Pekiński coś mówił o jakieś ciekawej trasie także z tego miejsca możecie jechać wedle uznania - z nami autobaną lub z nimi zadupiami :)
Niech nikt się nie martwi o tempo. Sprawa prosta, ktoś został z tyłu, grupa się zatrzymuje, czeka i ruszamy w komplecie. To ma być przyjemność a nie jazda pod presją.
Macie Panowie jakiś plan, w który dzień gdzie będziecie jeździć? Bo tak jak wcześniej pisałem, jakbym tylko dał radę nadążyć, to bym z Wami trochę pojeździł, tylko bym musiał wiedzieć kiedy i gdzie. Sudety, a dokładniej Góry Sowie w znacznym procencie zjeździłem na moto, więc sporo dróg znam.
No mam plan, nie mogę zdradzić szczegółów bo trasa zawsze jest niespodzianką ułożoną w mojej głowie.
W Piątek szuter + asfalt start 17
Sobota asfalt start 9-11?
Niedziela ???
Przyjedź na zlot, w zeszłym sezonie Daniken ogarniał na DT125.
joł
Grucha, to wygląda tak. 10:00 (wstępnie) przy zjeździe z autostrady "Zabrze/Chudów" tam gdzie pierwszy raz się poznalismy (mmm te wspomnienia :] ).
Glaca jedzie autem i ja jadę autem. Ktoś z nas weźmie Twoje klamoty. Prędkość autostradowa nie ma absolutnie znaczenia. Dozwolona na autostradzie z przyczepą jest 80 więc myślę, że dla Twojej wygody 100 - 110 max. Pojedzie z nami też Pszczelarz na moto. Po drodze zajeżdżamy do Crapkowic wziąść klamoty od Peki. Pekiński coś mówił o jakieś ciekawej trasie także z tego miejsca możecie jechać wedle uznania - z nami autobaną lub z nimi zadupiami :)
Niech nikt się nie martwi o tempo. Sprawa prosta, ktoś został z tyłu, grupa się zatrzymuje, czeka i ruszamy w komplecie. To ma być przyjemność a nie jazda pod presją.
To ja bym musial sie z Glaca umowic zeby podjechal po moje rzeczy bo my blisko siebie mieszkamy. Bo w sumie jak ma Duku bym przytachal torbe na Chudow :D Z reszta na 100% bede sie umawial najprawdopodobniej jutro bo bede wiedzial czy jade na 100%.
Po wczorajszym "lajtowym" terrorze, jak doleciałem do chaty to już mi 7 szprych brakowało. W środę pędzę do Króla mam nadzieje że do piątku ogarnie, bo jak nie to będę zmuszony się wycofać.
Ja CI moge wziac graty grucha;)
Dzieki Glaca ale ja Ci dam znac na dniach dopiero bo mozliwe, ze w czwartek bede jechal nad morze.
nad morze mozesz jechac zawsze, a zlot jest tylko raz!
witam wszystkich. czy ktos bedzie jechal przez lodz, albo najchetniej z lodzi? kupilem spodnie na allegro w lodzi i chetnie mialbym je w niedzwiedzicy. ktos by je przywiozl? stawiam 4pak. pzdr
odezwij sie do jerego. Jest z łodzi i jedzie z łodzi na zlot.
Napisz gdzie kupiles i podaj sprzedawcy moje dane zeby nie bylo watpliwosci kto odbierze towar. Jesli jest zaplacone to odbiore i przywioze. Dane znajdziesz w temacie o bluzach lub koszulkach.
spoko. dzieki. dam znac jak skontaktuje sie ze sprzedawca. pzdr
jako posrednik biere jedno piwo. :) :)
jako czytający(świadek) drugie
spadowa, nie podczepiaj sie glupio. Ja skojarzylem akcje, mi sa winni piwo. Ty co najwyzej dostaniesz puszke... niektorzy je zebierajo, caly dzien za nimi chodzo. Zaczniesz od jednej :) :) ;)
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 72 zapytań