46

Odp: Sprzedaż moto Anglikowi.

Wczesniej jak odpisywalem gosciowi na maila mialem wrazenie, ze on na niego czeka bo odpowiedz padala po 1 minucie. A kiedy go zjechalem i dalem mu do zrozumienia ze nie dam sie oszukac cisza jak makiem zasial. Generalnie tego typu oszustwa powinno sie jakos scigac, ale w sumie nie ma jak.

KTM SMC 690

47

ludzie sami sie oszukuja. Polski narod jest bardzo naiwny. Liczymy na jakis cud a tu ciagle plecy......

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

48

Ja osobiście dostaje takie maile bardzo często, ogólnie wciągu 1,5 miesiąca dostałem z 7 takich wiadomości teraz już nic nie odpisuje, wcześniej nawet miałem jakąś nadzieje ale uświadomiłem sobie, że to nie możliwe. :)

Kupie moto :)

49 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2012-08-06 18:37:56)

grucha napisał/a:

Wiem, ale co mu po tych danych. Nic z nimi nie zrobi. Przekonalem sie, nic sie nie stalo na przyszlosc nawet nie odpowiem na takiego maila. Bylem ostrozny a przeciez nikt o zdrowym rozumie nie wysyla sprzeta albo kasy bez totalnie zadnego pokwitowania. Masz kase na PayPal, ktora Ci koles cofnie to daje do myslenia, po za tym wyraznie powiedzialem, ze nic nie bede z nim zalatwial jak nie bede mial kasy w rece, kasy nie ma kolesia odprowadzilem z kwitkiem. Jeszcze raz dzieki :) Kolejny dowod na to zeby najpierw napisalac albo poszukac na forum zanim sie zrobi cos glupiego.

Teraz czekamy na to co kolega vlo napisze. Nalezaloby mu podziekowac za szczere checi wpierdolenia na mine.

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

50 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2012-08-06 19:33:57)

[url]http://demotywatory.pl/1984883/Nie-mam-o-tym-pojecia[/url]

Kolega VLO już raz się w tym temacie wypowiadał :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

51

Zamykam tę lożę szyderców!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"