Odp: Wr 450
Moze nie da rady rozpedzic sie z przednim kolem przy ziemi :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Wr 450
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moze nie da rady rozpedzic sie z przednim kolem przy ziemi :)
^$%#
Dzieki za odp. nie spodziewałem się że zrobie takie zamieszanie. Doszedłem do wniosku że jednak wybiore DRz SM na pierwszego sprzęta. Tylko z zakupem wstrzymam się do jesieni albo i pozniej bo w tej chwili to ceny są jakieś kosmiczne. Jakby ktos slyszał albo chcial opylić dr to dajcie znać. Dzieki za pomoc i info mam nadzieje że niedlugo dane mi bedzie spotkać co po niektórych na mazowieckich wirażach :)
jeszcze jedno jak ktos bylby zainteresowany ta wr to moge podeslać fotki i namiary na gościa. Nie widziałem tego sprzeta w realu ale zanam osobiście polecajacego wiec może to być coś atrakcyjnego.
ta co ja kupiłem wazy 96kg i ma 82 KM.
az nierealne te parametry są, no ale nic nie widziałem więc przyjmuje ze tak jest.
Wracając do tematu to autor tego postu pytał o sprzęt na początek, przyjmując ze na SM wczesniej nie jezdził to raczej te 82 konie w motorynce która wazy 96 kilogramów to troszkę bogato.
Po drugie jezeli rzeczywiscie silnik jest tam przekrecony na 82 konie to jestem ciekaw jak bedzie wygladała jego zywotność
Po 3 czy oprócz kół, ramy i slinika jest coś więcej w tym motungu ze schudł prawie o 30kg :)
Jeszcze pytanie czy to jest waga na sucho czy z ustrojstwami płynami?
cross napisał/a:pff bez urazy ale wszyscy własciciele suzuki tak maja ?? obojetnie czy to sm czy szlifiera to schodzicie sie na forach grupach i spuszczacie sie jakie ot te motocykle nie sa zajebiste a cała reszta jest fee i wogóle najgorsze zło. a ja powiem inaczej drz cholernie do bani charakterystyka silnika wogóle nie odpowiadajaca sm dekle hahahah co za porażka projektancka zeby sie dźwignie w dele wbijały, mocy mało czesci też i tyle . normalnie juz nie moglem zawsze to samo
Cross z całym szacunkiem ale przeczytaj uważnie to co napisał PAVLOMANWyraźnie napisał "czy nie będzie na pierwszy sprzęt zbyt ostra"pytał też "czy wymaga częstego serwisowania"W tym wypadku chyba nie trudno się domyśleć że nie szuka wyczynówki i ostrego zapierdalacza. Chłopak oczekuje rozsądnych propozycji.Zresztą jak powiedział już Rodman DRZeta w wersji E nawet za LC4 specjalnie nie odstaje.Zresztą o czym my mówimy tu nie chodzi o motonga na tor.Tylko do codziennej zabawy.Cross ale ty dokładnie wyznajesz tą samą zasadę, mówiąc że |DRzeta jest do niczego. To ty jesteś wyznawcą kultu jednej marki a nie innej. Tak czy siak jesteśmy jedną wielką rodziną SM. :D
ta ale ja nie mówie tylko o tym temacie tylko ogólnie o użytkownikach suzuki i żeby nie było supermoto ;p
bart248 napisał(a):
ta co ja kupiłem wazy 96kg i ma 82 KM.
O ile pierwsza wartość jest dla mnie do przełknięcia , chociaż też bardzo mała, o tyle z drugą wartością się nie zgodzę. Bart248 jesteś z Wawy. Proponuję ustawkę. Mój kat ma 63 KM seria, waży 150 kg na sucho + moje 77 kg. Ciekawy jestem czy 82 KM dadzą mu radę.
Tak na marginese kolega przygotowywuje quady raptor 700 do wyścigów i one osiągają po 70 koni. Po każdym wyścigu jest weryfikacja cześci silnika, oraz wymiana oleju.
moto jest jeszcze nie zarejestrowane. poprzedni własciciel nie potrzebował go rejestrowac. ALe napewno pojawie sie na jakims spotkaniu zaraz po rejestracji
startował na nim w gostyniu. umer 99.
Takie wartosci mi podano. wszystko sprawdze osobiscie. ale z tego co miałem w rekach ten sprzet to tyle wazy
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Wr 450
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 83 zapytań