Odp: Supermotowy Terror Warszawy
no ja myślałem czy by jako amator wystartować :) szkoda że 1 kumpel rozwalony, a drugi akurat na wakacjach to byśmy na 100% pojechali :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 341 342 343 344 345 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no ja myślałem czy by jako amator wystartować :) szkoda że 1 kumpel rozwalony, a drugi akurat na wakacjach to byśmy na 100% pojechali :)
To dopiero za miesiac wiec jeszcze troche czasu zostalo na przygotowania i na wyleczenie kontuzji :)
grosia napisał/a:[url]http://s2.manifo.com/usr/e/e895A/da/manager/motoxtreme2_poziom.png[/url]
jedziemy poglądać postartować czy cuś???
Ja chętnie pojadę
751abb napisał/a:grosia napisał/a:[url]http://s2.manifo.com/usr/e/e895A/da/manager/motoxtreme2_poziom.png[/url]
jedziemy poglądać postartować czy cuś???
Ja chętnie pojadę
Ja też ... to jedziemy ekipą :D
Witam
W ten weekend mam zamiar przepalić trochę sprzęta, gdyż "wrósł już w ziemię" :D
Jak ktoś chce do mnie dołączyć to o 10:30 mogę być przy stodole, potem lecę poświrować na Cargo, następnie nad wode do Zalesia a potem się zobaczy...
Telefon ma do mnie całe forum :D
Ja też ... to jedziemy ekipą :D
hurrrrraaaaaaaaa..... będzie fajoskooo :D
Witam
Jak ktoś chce do mnie dołączyć to o 10:30 mogę być przy stodole, potem lecę poświrować na Cargo, następnie nad wode do Zalesia a potem się zobaczy...Telefon ma do mnie całe forum :D
KC proponuje ustawić się na niedziele, jutro kopiemy nasze Bemowskie podwórko o 10:00.
Jak są chętni to dziś startujemy o 18:15 z Orlenu na Wyścigach
Spoko loko :P
Tylko ja dalej nigdzie nie polecę bo nie mam ani świateł, ani niczego, a na zbiorniku robię 70km :D
Oponowałbym za wcześniejszymi godzinami, gdyż po południu wyjeżdzam...
Może uda nam się złapać :P
Pozdro
Jak są chętni to dziś startujemy o 18:15 z Orlenu na Wyścigach
ja nie dam rady ale od 20:30 zapraszam na puławską 228 :)
Grośka była i sobie chwaliła...
Witam
Jak ktoś chce do mnie dołączyć to o 10:30 mogę być przy stodole, potem lecę poświrować na Cargo, następnie nad wode do Zalesia a potem się zobaczy...
Telefon ma do mnie całe forum :D
KC jak będziesz w Zalesiu to daj znać bo ja będę cala sobotę obok na działce / może dasz sie karnąc CRF-a i mnie tak zauroczy ze ja kupię / wysyłam PW z nr tel.
hermes napisał/a:Jak są chętni to dziś startujemy o 18:15 z Orlenu na Wyścigach
ja nie dam rady ale od 20:30 zapraszam na puławską 228 :)
Grośka była i sobie chwaliła...
dziś też bym chętnie przyszła, ale ktoś jeszcze musi dobić.... sama z Wami nie będę siedzieć :]
dziś też bym chętnie przyszła, ale ktoś jeszcze musi dobić.... sama z Wami nie będę siedzieć :]
podzielimy się na dwa stoliki Ty usiądziesz z Borysem :)
grosia napisał/a:dziś też bym chętnie przyszła, ale ktoś jeszcze musi dobić.... sama z Wami nie będę siedzieć :]
podzielimy się na dwa stoliki Ty usiądziesz z Borysem :)
dobra niech będzie, lubię dzieci... może ktoś jeszcze dobije :)
Spoko loko :P
Tylko ja dalej nigdzie nie polecę bo nie mam ani świateł, ani niczego, a na zbiorniku robię 70km :D
Pozdro
Robisz 70 km na zbiorniku ? Tyle Ci pali ?
Tyle Pali jak się w komin wali 70L 1l=10km
Strony Poprzednia 1 … 341 342 343 344 345 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.113 sekund, wykonano 38 zapytań