Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Szukam kontaktu do gościa na zielonym supermoto którego widziałem przed momentem w Rawie Mazowieckiej .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam kontaktu do gościa na zielonym supermoto którego widziałem przed momentem w Rawie Mazowieckiej .
Sam jechal ? Widziales na jakich blachach ?
Sam jechał , własnie nie wiem jakie miał blachy i co to była za moto bo stałem na światłach autem a on zlatywał z obwodnicy w stronę miasta, tak w ogóle to nie wiem czy miał blachy ... bo się nerwowo za siebie oglądał haha.
nie kojarze zeby ktos w Rawie mial zielone SM ale zasiegne jezyka ;)
Poznań
poniedziałek 16 lipca około godziny 18/19
okolice ronda solidarności/ul. gronowa kerujący się w stronę stacji orlen
KTM w czarnym macie z zaciskiem behringera
a nie czasem czarny Husaberg?
może i husaberg ale z lampą 'diament' od kata
Mi też się wydaje że to mógł być Husaberg, kiedyś widziałem jednego w czarnym macie śmigającego po Poznaniu.
Chyba wiem, kogo widziałem wieczorem lecącego na gumie z Odrowąża w Wysockiego na drz... ;-)
dzisiaj 17 , czarne xtx na jerozolimskich przeciskające się w korku w strone sobieskiego
dzisiaj czarne XTX na kasprzaka w strone jelonek -- moze to ten sam :)
dalszy rysopis , czarna kurtka, ciemne dżinsy i nakolanniki
hahah no normalnie jak program "ktokolwiek widział ktokolwiek wie "
Czarny kask :)
ktoś z forum dziś przejeżdżał przez Wojnów (Wrocław) niebieską WR'ką w białym kasku? ładnie gadała :)
Poznań, ok. godz. 14.15 na ul 23 Lutego czarny dziobal R z pomarańczowymi handbarami. A gadał jak najęty na 2 Akrapach.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 61 zapytań