Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Koleżanki, koledzy, to ktoś "od nas"? :|
[url]http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,motocyklista-spadl-z-estakady,52652.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 333 334 335 336 337 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koleżanki, koledzy, to ktoś "od nas"? :|
[url]http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,motocyklista-spadl-z-estakady,52652.html[/url]
Nie rozpoznaję DRZety one wszystkie wyglądają tak samo.
Ponczo ma taki bagażnik ale to nie jego drezyny :)
Pechowy ten wiadukt :(
To nie Ponczo za ładne gumy, on śmiga na slikach powiem tak...moto mi nie znane żadne z uczestniczących kiedykolwiek w terrorze... Być może jakiś nowy nie ujawniony zawodnik
No szkoda chłopaka ale dobrze że nie ......Nie dokącze i tylko na siniakach się skończy
One rzeczywiście różnią się niuansami: bagażnik, piórnik, handbary, reszta to samo. Można złapać stres myśląc, że to maszyna kogoś znajomego...
Ślimaki na Wisłostradzie może były dobre dla Stanisława Palucha i jego furmanki z lofiksem, ale teraz proszą się o przeprojektowanie. Mam nadzieję, że na potłuczeniach się skończyło.
Pechowy ten wiadukt :(
Rzeczywiście to miejsce to przypał :/
ciekawe jak z kierowca ?
zdarza mi się zjeżdżać wiaduktem, tym jadąc Łazienkowską w stronę Pragi w Wisłostradę na Gdańsk.
Powiem wam że lubię ostrzej sobie wejść ale jak się zastanowić i popatrzeć na te barierki ochronne, to mały błąd i....
Jakoś nie widzę tam miejsca, coś może odciąć, w końcu miejskie winkle wiaduktowe pokonywane na granicy przyczepności to prawdziwy hardcor
Sprawa nieciekawa, ale zapytam: czy jeździmy w ten weekend na motongach?
Sprawa nieciekawa, ale zapytam: czy jeździmy w ten weekend na motongach?
Jeśli zdrowie pozwoli to jutro stanę na starcie :-)
ja też chcemmmmm
wiec gdzie ten start i o której? :)
Ja dopiero teraz jak by co, dzisiaj bądź jutro, to gotów
Wychodzę, jak by co to jestem pod telefonem
Ja tez
No i stało się wróciło stare
WARSZAWSKI TERROR KAPUTT ! , jak coś to łapać pod 606684969, co za down używa sm do jazdy enduro ? - JA !
było
WARSZAWSKI TERROR KAPU... ! , jak coś to łapać pod 606684969, co za down używa sm do jazdy enduro ? - JA !
Ja od wtorku jestem już na kołach. Wystartujmy wszyscy we wtorek i zróbmy na mieście SUPERMOTO KOREK
WTOREK 19:00 w centrum miasta pl.Bankowy
bede:]
Strony Poprzednia 1 … 333 334 335 336 337 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.107 sekund, wykonano 45 zapytań