Temat: [S] Suzuki DRZ 400-SM 2005
Siemanko,
Kolega Maciek ma na sprzedaż swoją DRZ-kę. Motocykl kupiony na forum, od Daniela Mikołajczyka (robiłem jazdę testową przy kupnie :), sprzedany bodaj za 13.500), gwarantowany przeze mnie.
Kumplowi rodzi się dziecko za 2 miesiące i potrzebuje kasy na osprzęt (foteliki, wanienki, itp.)
Na razie nie daje na allegro, bo szkoda mu sprzedawać niewiadomo komu - motocykl bardzo zadbany i świeżo po remoncie (szczegóły poniżej), więc można bajki o drz-towym braniu oleju odłożyć tam gdzie ich miejsce :) Silnik bierze owszem trochę oleju, ale jest to prawie niezauważalne między wymianami i aż sami byliśmy w szoku :)
Szczegóły ogłoszenia (od Maćka):
Witam, do sprzedania mam Suzuki DRZ-SM '05
Dodatki, które zostały zainstalowane w moto:
- praktycznie nowy gaźnik keihin 39 fcr mx + daje oryginalny z dyszmi dyno jet
- kolektor o większym przekroju z kwasówki + wolny wydech
- nowy filtr powietrza Twin Air
- przewody w oplocie przód, tył
- crash pady na ośkach
- dekle ochraniające na silnik
- kierownica renthal fat bar
- manetki progrip
- ledowe kierunki + światło stop
- tarcze i klocki w bdb stanie
Motocykl w tym sezonie przeszedł kompletny remont silnika. Części użyte do remontu były brane z wyższej półki.
Remont silnika robił Michał Demczuk, u którego można się dowiedzieć wszystkiego na temat remontu jak i tej maszyny.
W motocyklu są założone między innymi:
- tłok oraz korbowód firmy Wossner
- niższe uszczelki pod głowice
- cylinder z wersji E zwiększające kompresję
- nowe wałki rozrządu
- łańcuszek rozrządu firmy DID
- nowy układ napędowy: 2 zębatki firmy .... i wzmacniany łańcuch DID
rocznik 2005, 17000 mil
OC i przegląd do maja 2013
Dodatkowo do motocykla są koła duże koła (kompletne, jedynie trzeba przełożyć tylnią tarczę)
Cena 14.200 do małej negocjacji dla forumowiczów.
Kontakt do Kumpla : Maciek, 501034498
Jak dostanę jakieś fotki od niego to tutaj wrzucę - mam nadzieję, że jeszcze dziś.
Generalnie polecam, bo moto sprawdzone i gotowe do jazdy.
edit: Maciek był z nami w Radomiu w niedzielę (na tej imprezie - "sporty motorowe dla każdego") więc jakby ktoś miał fotki, to podrzućcie :)
edit: Fotki od Maćka: [url]http://www.flickr.com/photos/82898518@N07[/url]