Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Może w Chudowie koło 18
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 129 130 131 132 133 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może w Chudowie koło 18
To moze na rowna 18? Kto jeszcze leci?
Ok. ale mogą mieć obsówy z 15min. wybacz.
Dobra, ale co we 2 lecimy ?
Jaca jeszcz bedzie
Spoko, ja bede o 18 albo troszke po na Chudowie.
Normalnie uwazam ze z naszymi przepisami dotyczacymi bramek na autostradach jest cos nie tak. Po zajebistym smiganiu z tomkiemkowalskim wracam do domu autostrada. Dojezdzam do bramek i tam w Gliwicach trzeba wziac bilet zeby przejechac. Dojechalem naciskam i ch*j nie daje mi biletu, ide do bramki obok i zas nie daje. Mowie tej babie w budzie ze nie chce mi dac biletu itd, a ona mowi no to jedz pan i tam pana na 2 bramkach puszcza. Akurat podjechal znajomy autem i przejechalem na jego bilecie przez ta bramke. Jechalem tam 1 raz wiec oczywiscie k***a zamiast na katowice to zjechalem na wroclaw:D I po 3 km autostrada zjezdzam i dojechalem na kolejnych bramek i mowie tej babie ze nie mam biletu bo nie chcialo mi go wydac i ze tamta baba mowila ze mam jechac, a ona mi mowi ze musze miec bilet i ze musze zaplacic 7.5 zl kary za brak biletu na k***a mac darmowej autostradzie. Co sie okazalo ze w ziemi jest waga ktora lapie pewnie od pewnej wagi, oczywiscie nie lapala mojego moto i nie chcialo mi wydac biletu. I stoje przy tej 2 bramce jak ten ciul z ta baba i naciskamy i mi nie chce tego wydac i jej mowie ze tam bylo tak samo i sranie w banie. Po kilku minutach zadzwonila na pomoc i mi zdalnie wydali ten bilet. k***a mac normalna paranoja. Brac darmowy bilet zeby przejechac darmowy odcinek autostrada.... chore
[url]http://www.youtube.com/watch?v=nF3GAKicoTM&feature=g-u-u[/url]
Pojechałbym z wami, ale jeszcze kolano dokucza i jeżdże jak dziadek ;/
Pyrkamy coś dzisiaj ? Ja chętny jak coś.
Grucha możesz filmik z podjazdu wysłać mi na email.
kurtwa ale Wam zazdroszcze ja tylko robota i robota:(
pie... robotę, nie zając nie ucieknie ;)
idzie ktos polatac na godzinka po katowicach?:P
ja może później... na razie w robocie. 18:00 ktoś chętny?
Jade zaraz do kumpla niedaleko Toszka kupil dr, Jadę zobaczyc co za sprzet. Dzwoncie jak bedziecie latac
jo ida tera trocha polatac jak ktos chce sie dołączyc 535661988
Strony Poprzednia 1 … 129 130 131 132 133 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 45 zapytań