Temat: CRF 450 - kilka pytań
Panowie jestem właśnie w trakcie sprzedaży swojej DT i rozglądam się za zakupem używanego SuMo mniej więcej tak do 15 tys zl. Zainteresowałem się CRF-ką, którą sprzedaje KC ale po rozmowie z nim mam kilka wątpliwości. Mam nadzieję, że szybko mi je pomożecie rozwiać ; )
Z moto chciałbym korzystać głównie na ulicy ale nie wykluczam ewentualnych wypadów na tor. Kolega KC napisał mi, że nie jest to raczej sprzęt na ulicę i sam nie wiem co o tym myśleć. Imo koszty serwisu mnie nie "zjedzą". Nie będę jeździł codziennie po 100 km i jestem przygotowany na te 2 lub 3 wymiany oleju na miesiąc. Czy to rzeczywiście zły pomysł aby terroryzować stolicę takim sprzętem? Czy lepiej szukać jakiejś Husky 510 lub Kata 525 / 530 ?
Jednak gdybym się zdecydował na ten egzemplarz chciałbym zamontować jakiś akcesoryjny licznik ( bo teraz siedzi tam tylko licznik mth ) i podziałać tak z instalacją elektryczną by mieć w pełni sprawne światła na przód i tył. I tu drugie pytanie, orientuje się ktoś gdzie w Warszawie znajdę jakiegoś magika, który mógłby mi to kompleksowo ogarnąć ? Dzięki z góry za odp i mam nadzieję że już niedługo się spotkamy na terrorze : )
Pjona !