16

Odp: [S] Yamaha yzf 450 supermoto

Rolin napisał/a:

kolego radez, nie wiem o co chodzi ze sprzedażą tego motocykla niby przeze mnie. Jak się domyśam wydaje Ci się, że ja mu go sprzedałem ale niestety jesteś w błędzie. I nie, nie jest to żadne trolowanie, typowe czy nie typowe. A motor dość dobrze znam bo na aukcji był kilka razy w ciągu roku i sam się trochę nim interesowałem. Skoro kolega Piciu pisze, że cylinder honowany to zwyczajnie pytam z jakiego powodu, jeśli choć trochę się znasz na tym to też zapytasz (z całym szacunkiem odpowiedź na pytanie padła szczera i nie mam o to żadnych pretensji, jeśli motor był podjechany i o tłok niezadbane to mogły się zrobić rysy na cylindrze, które mimo nicasilu można usunąć przez honowanie). A co do opony to sprzęt pewnie stoi na tej samej oponie na której przyjechał z UK czyli na oponie która jest do wymiany o czym jest również napisane. Mój post to swobodna wypowiedź i nie wiem w czym jest taki problem.

Nie ma problemu kolego :)  Tak jak napisalem nie mam nic do ukrycia. Mozna smialo wpadac i ogladac moto :) Z cena napewno tez sie ugadamy ,bo tak jak pisalem jest do negocjacji :)

17

kolega Rolin sledzi to moto jak zmienia wlascicieli i wie kto od kogo za ile kupil??? no spoko, na to nie wpadlem :)

-------------------
hmmmm...

18

Radez ,niestety tak już jest...
Sprzedawałem swojego fajera sc59 ,wystawiłem na allekupa i momentalnie poszło zapytanie na forum fajera "kto zna moto?" i umarłem ze śmiechu jak znalazło się kilku takich pisząc "znalazłem gościa filmik na YT jak katuje fajera na gumie"
Drugi pisał że ma z filmiku blachy gościa z białego fajera i zgadzają się z ogłoszeniem.
k***a...umierałem ze śmiechu ;-) i dopisałem tylko "ale jesteście spryciarze"
Tu nawet link do tematu:

[url]http://forum.fireblade.pl/topics2/oceniamy-ogloszenia-z-internetu-wszystkie-modele-vt8752,204.htm[/url]

Moto kupił chłopak z mojego miasta i ma igłę a z tych co pisali też się śmiał...
Ja rozumiem jak ktoś wie coś sensownego na temat "miny" tym trzeba się podzielić, ale nie lubię walikoni palących się na jedno ogłoszenie od roku, oczerniających sprzedających nie jadąc nawet na miejsce w celu oględzin.

WR 400, Intruder VZR 1800
www.digi-cerm.pl
http://www.bikepics.com/members/zolwik-poznan/ 
http://www.youtube.com/user/MOTOADHD#g/u

19

Pieniadze potrzebne. Za 11,500zł oddam.  Tylna opona do wymiany tak jak pisalem ,oraz doszły tarcze sprzęgła (koszt 250zl) ktorych przy remoncie nie robiłem.

20

10.500zl do oddania od reki bez neg.

21

Młody, za tydzień będzie 9500? ;-)

WR 400, Intruder VZR 1800
www.digi-cerm.pl
http://www.bikepics.com/members/zolwik-poznan/ 
http://www.youtube.com/user/MOTOADHD#g/u

22

Piciu napisał/a:

10.500zl do oddania od reki bez neg.

czekam moze bedzie nizej i wtedy ja zabiore :) albo moze masz na sprzedaz z porysowanymi plastikami :P albo bez, ale pisze serio... szukam sprzetu z dobrym silnikiem i osprzetem ogolnie a wyglad to moze miec najlepiej porysowany.. bez lamp itd.

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

23 Ostatnio edytowany przez Koso (2012-07-11 19:01:29)

Moze za mało biegów i dlatego sela ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

24

No cztery to troche malo na ulice.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/
CRF 490 sumo & CRF 250 MX

25

ije  bananowa yamaha wróciła znow jak bumerang na aukcje :D

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

26

cross napisał/a:

ije  bananowa yamaha wróciła znow jak bumerang na aukcje :D

szkoda, ze nie w tej samej cenie jak wczesniej :P bo juz znow by znikla z allegro :)

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

27

Rolin napisał/a:

Skoro kolega Piciu pisze, że cylinder honowany to zwyczajnie pytam z jakiego powodu, jeśli choć trochę się znasz na tym to też zapytasz (z całym szacunkiem odpowiedź na pytanie padła szczera i nie mam o to żadnych pretensji, jeśli motor był podjechany i o tłok niezadbane to mogły się zrobić rysy na cylindrze, które mimo nicasilu można usunąć przez honowanie).

Czy  ty sie wogóle znasz na robieniu remontów silnika? myslisz ze wymiana tłoka bez wykonanego honowania cylindra to cos dobrego ? to powiem ci ze jesteś w wielkim błędzie, bo tylko frajer rozbiera moto, wymienia  tłok i nie robi rzy tym honowania...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

28

Już zapomniałem, ze ktoś coś chciał tu sprzedać :p

29

tegma napisał/a:
Rolin napisał/a:

Skoro kolega Piciu pisze, że cylinder honowany to zwyczajnie pytam z jakiego powodu, jeśli choć trochę się znasz na tym to też zapytasz (z całym szacunkiem odpowiedź na pytanie padła szczera i nie mam o to żadnych pretensji, jeśli motor był podjechany i o tłok niezadbane to mogły się zrobić rysy na cylindrze, które mimo nicasilu można usunąć przez honowanie).

Czy  ty sie wogóle znasz na robieniu remontów silnika? myslisz ze wymiana tłoka bez wykonanego honowania cylindra to cos dobrego ? to powiem ci ze jesteś w wielkim błędzie, bo tylko frajer rozbiera moto, wymienia  tłok i nie robi rzy tym honowania...

sam jesteś frajer buraku, a do tego analfabeta. Jeśli nie potrafisz czytać to wróć do podstawówki, no chyba że jesteś z epoki gimnazjów to rozumiem Twój brak zrozumienia czytanego tekstu. Jak nie potrafisz odróżnić zapytania dlaczego cylinder był honowany od np. " cylinder honowany? przecież tak się nie robi" to może zastanów się nad swoim dokształceniem? Dziękuję za tak cenną uwagę mistrzu naprawiania nowoczesnych silników spalinowych.

TM 450 SMX , Ducati MTS

30

Chłopaki prosiłbym Was aby odzywali się tylko Ci którzy są zainteresowani kupnem tego motocykla, a Ci którzy chcą się pochwalić swoją wiedzą z zakresu mechaniki zapraszam do działu garaż.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD