Odp: [S] Yamaha yzf 450 supermoto
kolego radez, nie wiem o co chodzi ze sprzedażą tego motocykla niby przeze mnie. Jak się domyśam wydaje Ci się, że ja mu go sprzedałem ale niestety jesteś w błędzie. I nie, nie jest to żadne trolowanie, typowe czy nie typowe. A motor dość dobrze znam bo na aukcji był kilka razy w ciągu roku i sam się trochę nim interesowałem. Skoro kolega Piciu pisze, że cylinder honowany to zwyczajnie pytam z jakiego powodu, jeśli choć trochę się znasz na tym to też zapytasz (z całym szacunkiem odpowiedź na pytanie padła szczera i nie mam o to żadnych pretensji, jeśli motor był podjechany i o tłok niezadbane to mogły się zrobić rysy na cylindrze, które mimo nicasilu można usunąć przez honowanie). A co do opony to sprzęt pewnie stoi na tej samej oponie na której przyjechał z UK czyli na oponie która jest do wymiany o czym jest również napisane. Mój post to swobodna wypowiedź i nie wiem w czym jest taki problem.
Nie ma problemu kolego :) Tak jak napisalem nie mam nic do ukrycia. Mozna smialo wpadac i ogladac moto :) Z cena napewno tez sie ugadamy ,bo tak jak pisalem jest do negocjacji :)