76

Odp: Treningi Stary Kisielin

Ja na 100 % jestem w Starym Kisielinie ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

77

Ekipa szykuje sie zacna. Bedzie super smiganie.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

78

A leci ktoś już w tę niedzielę? My na 90 % tak - KTM530 + Berg 570. Mam nadzieję, że i za 2 tygodnie uda nam się dołączyć.

pozdr
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]

79

widzę- ekipa spora się do nas wybiera:) bardzo się cieszę:)

80 Ostatnio edytowany przez trawer (2012-07-11 07:07:01)

bart napisał/a:

trawer a jednak będziesz. super. świetna decyzja.

Będę będe bo by mnie szlak trafił jakbym siedział w domu i myślał jak świetnie bawicie się :)))) no i "urodzinową" będzie z kim skonsumować :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

81

Wysłałem :-)

# 61

82

wysłane

83

super panowie teraz tylko wszyscy przyjedzcie, a takie inicjatywy można będzie robić częściej a nie marudzić na małą liczbę rund

TM

84

Wysłałem

85

Panowie moze byc problem z noclegiem. W Drzonkowie w tym terminie sa mistrzostwa Polski w skokach przez przeszkody

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

86

Jest jeden hotel w Kisielinie nazywa się Natalia, w Przytoku Stodoła, w Raculi Jaśmin tam Maniek trzeba się dowiedzieć czy są jakieś miejsca wolne.
Jest Mini Hoteli w Zielonej Górze, Tawerna, to są takie hoteliki na uboczu miasta

87

Pochodze z Zielonej i mam tam mieszkanie 3min od toru. Musze sie tylko dowiedziec czy w tym terminie bedzie ktos na miejscu zeby je udostepnic.

KTM 450 SMR
WP Poland, KTM Wojciechowicz

88

Mam pytanko czy można przekimać w namiocie lub samochodzie na miejscu, na terenie toru?

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

89

Wysłałem :)

Do zobaczenia!

Pozdrawiam
Marek #26

It's all about the style, passion and fun :)

90

Z tym mieszkaniem w ZG nie da rady, a ja jestem jeszcze za cienki na Sm zeby tam jechac ;-)

KTM 450 SMR
WP Poland, KTM Wojciechowicz