Odp: Treningi Stary Kisielin
Mozna cos wymyslic :) bieg kontrolny wg klas PP i MP tylko jest malo ludzi w MP i potrzebni chetni z PP do przejscia
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mozna cos wymyslic :) bieg kontrolny wg klas PP i MP tylko jest malo ludzi w MP i potrzebni chetni z PP do przejscia
Tor jest dlugi. Lecmy wszyscy razem.
Tor jest dlugi. Lecmy wszyscy razem.
Jestem za , ja moge startować z samego końca
Jestem za ''połączeniem klas'' ale też podziałem wyników na MP I PP. Mam na oku pewną firmę żeby zorganizować jakiś nagrody. WIELU Z WAS PROWADZI WŁASNĄ DZIAŁALNOŚĆ WIELU TEŻ PRACUJE W DUŻYCH FIRMACH, Postarajmy się wspólnie zorganizować jakiś nagrody, bony, cokolwiek!! W zamian rozwiesimy plakaty po Zielonej Górze ( POKAZ SUPERMOTO ) Ponaklejamy loga sponsorów na motocykle( tylko na czas tej imprezy) zrobimy zdjęcia itd. Niech to jakoś wygląda!! Z chęcią zajmę się z kimś organizacją takiego eventu mam teraz czas, jestem po sesji :) Jeśli macie jakieś propozycje piszcie w temacie.
Pozdrawiam
Crazy_Russian napisał/a:Tor jest dlugi. Lecmy wszyscy razem.
Jestem za , ja moge startować z samego końca
Ja tak samo :-)
Nie kłóćcie się chłopaki, od dwóch lat ostatnie miejsce jest moje:) #51. Nie mogę się doczekać,czuję że będzie zajebiście!!
Nie kłóćcie się chłopaki, od dwóch lat ostatnie miejsce jest moje:) #51. Nie mogę się doczekać,czuję że będzie zajebiście!!
Cienki masz coś chyba z Irlandczyka:)
Zróbmy tak jak kiedyś w Lublinie, gdzie Senso stwierdził że startuje ostatni (i tak był pierwszy). Tak więc im szybszy zawodnik tym dalej startuje :) Dla mnie mistrzostwo świata.
Z tego co wiem znany wszystkim producent najlepszych wyścigowych olejów silnikowych i produktów smarnych (notabene jednych z najlepszych na świecie) jest zainteresowany kooperacją przy amatorskich zawodach supermoto pod nazwą Belray Supermoto Open. Kto chce się podjąć organizacji wie gdzie ma się zgłaszać :) Wszelkimi informacjami zarządza Wielki Miś Toruński.
Ja pier*le ja z pierwszego miejsca:] ale wiksa!!
Cienki dasz radę, to ja będę pewnie z 3 pola startował :)
czemu to musi byc akurat 22go ;( ?
też mam ten ból...
Zróbmy tak jak kiedyś w Lublinie, gdzie Senso stwierdził że startuje ostatni (i tak był pierwszy). Tak więc im szybszy zawodnik tym dalej startuje :) Dla mnie mistrzostwo świata.
Z tego co wiem znany wszystkim producent najlepszych wyścigowych olejów silnikowych i produktów smarnych (notabene jednych z najlepszych na świecie) jest zainteresowany kooperacją przy amatorskich zawodach supermoto pod nazwą Belray Supermoto Open. Kto chce się podjąć organizacji wie gdzie ma się zgłaszać :) Wszelkimi informacjami zarządza Wielki Miś Toruński.
Widzę Samson, że bardzo spodobał Ci się tekst pod moim zdjęciem z Wielkim Misiem Toruńskim , niedługo dojdzie do tego że zapomni się jak kiedyś Wiśnia miał ksywkę hehehehehe :), myślisz że powinienem wstawić tą fotkę do działu humor???.
Zaczynam pomału żałować że nie wybieram się na ten trening tym bardziej że mam wtedy urodzinki :))))
1.Pawicki Łukasz C1
2.Bartosz Fiałkowski 88 C2
3.Marek Ławrynowicz C1
4.Bogdan Szukis--debiutant C1
5. Wojciech Mańczak S2
6. Tomasz Bramson C2
7. Maciej Wiśniewski C2
8. Bartosz Dembowy C2
9. Salamon Piotr
10. Twardawa Marek
11.Cudnowski Patryk
12.Remigiusz Szumiński C1
13.Trafas Mateusz C2
14.Michał Eliasz
15.Tomasz Żuralski C2
16.Paweł Żuralski C2
17.Jędrzej Żuralski C1
18.Filip Zacharzewski 75 (Nie ma klasy :D)
19.Szymon Zacharzewski S2
20.MudAndTracker
21.Bartłomiej Chudoba C1
22.Wojtek Zawidzki S2
23. Dariusz Rosik S2
24.Rafał Napierała zxvc tdi rtv agd 24
1.Pawicki Łukasz C1
2.Bartosz Fiałkowski 88 C2
3.Marek Ławrynowicz C1
4.Bogdan Szukis--debiutant C1
5. Wojciech Mańczak S2
6. Tomasz Bramson C2
7. Maciej Wiśniewski C2
8. Bartosz Dembowy C2
9. Salamon Piotr
10. Twardawa Marek
11.Cudnowski Patryk
12.Remigiusz Szumiński C1
13.Trafas Mateusz C2
14.Michał Eliasz
15.Tomasz Żuralski C2
16.Paweł Żuralski C2
17.Jędrzej Żuralski C1
18.Filip Zacharzewski 75 (Nie ma klasy :D)
19.Szymon Zacharzewski S2
20.MudAndTracker
21.Bartłomiej Chudoba C1
22.Wojtek Zawidzki S2
23. Dariusz Rosik S2
24.Rafał Napierała zxvc tdi rtv agd 24
25. Mariusz Traczyk C1
WCZORAJ DZWONIŁEM NA TOR. PODOBNO KTOŚ PRYWATNIE WYNAJĄŁ TOR NA 22 Lipca jeszcze ma się potwierdzić w ten piątek.. :/
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 80 zapytań