Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Majkmen - ty masz gopro? 1, 2?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 328 329 330 331 332 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
2kę.
zadowolony jesteś? Ładne zdjęcia robi :)
Ja właśnie mam dylemat czy kupić goppro 2 (każdy mówi że zajebiste) czy contour plus (bluetooth, podgląd z komórki i gps). Obraz w contourze podobno gorszy, ale da się ustawić balans bieli i nasycenie żeby było podobnie jak w gopro.
zadowolony jesteś? Ładne zdjęcia robi :)
Ja właśnie mam dylemat czy kupić goppro 2 (każdy mówi że zajebiste) czy contour plus (bluetooth, podgląd z komórki i gps). Obraz w contourze podobno gorszy, ale da się ustawić balans bieli i nasycenie żeby było podobnie jak w gopro.
Nie mam zdania w tym temacie, nie korzystałem z Contoura. Do GoPro dorzuciłbym dodatkową baterię i bylbym super zadowolony.
Petro gryl no i znów po 01:00 w domu (muszę się wyspać)
mam pytanie do was Warszawiaki , gdzie w stolicy można pomacać nakolanniki thora , orientuje się ktoś
z góry dzięki ;)
z dołu też
mam pytanie do was Warszawiaki , gdzie w stolicy można pomacać nakolanniki thora , orientuje się ktoś
z góry dzięki ;)
z dołu też
u mnie w domu, kolo lotniska bemowo
z góry dzięki ;)
z dołu też
Tutaj [url]http://www.przedrajdem.pl/[/url] sam je oglądałem koleś chciał mi je za 300 zł sprzedać ale szukam ortez za poradą kolegi Figla jutro moge podjechać i zapytac jaki rozmiar mają
ortezy slabo chronia przed uderzeniami. pamietajcie o tym jak rozwazacie wydac te 2000. thory pod tym wzgledem sa duzo lepsze a polecam rs8. Hermes miales podjechac. mam obecnie te thory i rs8 obie L
jedzie ktoś niedługo pojeździć (teren) ? piasek mokry
ps. no co ty jak słabo chronią, przecież to ma działać na tej samej zasadzie dodatkowo zabezpieczając przed skręceniami
jedzie ktoś niedługo pojeździć (teren) ? piasek mokry
ps. no co ty jak słabo chronią, przecież to ma działać na tej samej zasadzie dodatkowo zabezpieczając przed skręceniami
ja jadę w niedzielę - nie wiem jeszcze gdzie ale dam znać
a co do ortez to nie *dodatkowo* tylko *głównie* chronią przed skręceniami w różne strony. one mają zupełnie inną konstrukcję tzn. nie mają grubych miękkich wyściółek gdyż nie tzrymałoby to dobrze nogi. Tak więc ortezy idealnie chronią przed skręceniami, ale uderzenie w nich w coś twardego to boli mocno. Wystarczy obmacać takie Evs Web i Thor Force - evs mają w srodku cienką piankę, stal i karbon, natomiast thory mają DWIE warstwy grubej wyściółki + grube plastiki także pochłaniające część uderzenia. Czyli w thorach przy skręceniu noga ma znacznie większą swobodę ruchu, co powoduje potencjalnie większe uszkodzenie. ALE ma to też swoje plusy - WYGODĘ noszenia. Nie chcę rozstrzygać co jest lepsze, ale warto wziąć pod uwagę te aspekty.
Petro gryl no i znów po 01:00 w domu (muszę się wyspać)
no taaaaa i ta końcówka na huśtawkach ..... " coś smacznego i niedrogo :D "
P.S. mam na zbyciu zębatkę 44 w bardzo dobrym stanie, gdyby ktoś coś to dawać znaka :)
W stosunku do ochraniaczy to dodatkowo, jedne i drugie musza chronic przed uderzeniem, nawet zwykle wkladki do spodni w jakims stopniu chronia (podkreslam w jakims) i napewno lepiej niz krotkie spodenki :), a tak na marginesie dla zainteresowanych lece do gory kalw zaraz
W stosunku do ochraniaczy to dodatkowo, jedne i drugie musza chronic przed uderzeniem, nawet zwykle wkladki do spodni w jakims stopniu chronia (podkreslam w jakims) i napewno lepiej niz krotkie spodenki :), a tak na marginesie dla zainteresowanych lece do gory kalw zaraz
Figiel ma racje ale lepiej nie sprawdzać na własnej skórze, wogóle lepiej mieć co kolwiek niż nic na kolanach, Ja jutro rano bym coś pośmigał, człowiek z lasu jest też chętny na jutro może większa ustawaka o 10;00
P.S Qnik [url]http://forum.supermoto.pl/topic20458-s-walki-od-drz-400-e-keihin-fcr-39-mx.html[/url] widzę że jest już większa tendencja w przypadku gazników i wałków
taaa widzialem...seria to seria :) :)
wpadnijcie jutro na mały terror do Kazimierza Dolnego :)
ja rodzinnie terroryzuje to miasteczko na rowerze :)
Strony Poprzednia 1 … 328 329 330 331 332 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 43 zapytań