Odp: Treningi Stary Kisielin
Z tego co mi mowil pperpetum to niedziela ma byc na 100% z terenem!! To moze chodzi o kego rezerwacje?
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z tego co mi mowil pperpetum to niedziela ma byc na 100% z terenem!! To moze chodzi o kego rezerwacje?
Może tak, ale mówiłem że chodzi o trening Supermoto i że ktoś już się dowiadywał u nich a osoba z którą rozmawiałem powiedziała że jest rezerwacja od osoby prywatnej na ten dzień. Warto by zapytać perpetum...
Dziwne, bo dzwoniła do mnie Ewelina z wallravu i mówiła że 21-22 lipiec jest dla nas-supermotoelity, to o chu* chodzi??
Perpetum daj cynka co i jak!!!!
Panowie kontaktowaliśmy się z torem jest bardzo ważna informacja żeby każdy osobno zgłosił się mailowo na treningi. Perpetum lekko zawalił sprawe i jak tego nie ogarniemy to grozi nam utrata jednego dnia!!!!
Mail na tor
tor@wallrav.com
PILNIE WYSYŁAĆ ZGŁOSZENIA
Witam.
Treningi się odbędą!
Dnia 21.07. na samym torze natomiast 22.07. z terenem.
Ale każda chętna osoba musi napisać potwierdzenie, że przyjedzie na trening.
e mail: tor@wallrav.com
tel do mnie 602318993
tel do Pana Rafała 602125089
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny
Zgłoszenia zbieramy do 13.07.2012 tj. piątek do godziny 11:00
Pozdrawiam i zapraszam Ewelina WallRav Racing Club
Wysłałem, jeśli mamy już pewność że trening się odbędzie,proponuje ustalić koszty wynajęcia toru na niedziele bo sobota wiadomo każdy zapłaci za tyle h ile będzie chciał. A 22.07 zrobimy bieg kontrolny. Czy musimy zapłacić 3500netto czy dostaniemy jakiś rabat? Chciałbym żebyśmy rozwiesili jakieś plakaty w Zielonej.
Ale mnie tu PANI Ewelina uraczyła. Ale jest młoda wiec niech jej będzie - "Żyletki" tak mają.
Więc jest tak - sprawa jest w trakcie omawiania z Zarządem Firmy Wallrav.
Perpetum bez zasięgu bo się urlopuje....zarzucił temat i uciekł.
Ale....
1. Trzeba naprawdę się zmobilizować jeżeli trening niedzielny od 08.00 do 16.00 ma być z szutrem (warunek sucho!!!), dlaczego?
Od 16.00 do 21.00 na torze czynna jest wypożyczalnia gokartów więc normalnie kwotę 3500zł można włożyć między bajki (jeżeli nie pojedzie) samo wyczyszczenie toru to dodatkowo około 500zł, a nie zrobią tego w 10 min.
2. Pomiar czasu jest możliwy są 34 kostki, wiąże się to oczywiście z dodatkowym kosztem (obsługa + wynajem kostek).
3. "STARTY POKAZOWE" :) - oczywiście jak najbardziej wskazane zarówno w sobotę i niedzielę, kwestia do ustalenia rano.
4. Podział na klasy to chyba jest niepotrzebny - zawsze lepsi mogą dostać "metry karne" na "STARCIE POKAZOWYM" - szczególnie wg. wyliczeń czasowych ups....
5. Plakaty, sorry ale w Zielonej to nie działa - sprawdzone, a koszt to około 2000zł.
Cieszę się, że jest zainteresowanie takim sposobem pośmigania (JESTEM ZA !!!) i będę informował na bieżąco o postępie rozmów.
Zbierajcie chętnych.
Pozdrawiam; RF.
Ps: Cały czas chodzą mi po głowie "POKAZY Z SZUTREM ;) " w centrum miasta, byłoby z przytupem i plakatami.
Fajnie gdyby na SUPERMOTO przyjechał wreszcie ktoś prócz zawodników i ich matek, żon czy kochanek.. Ja mogę jechać bez terenu jeśli będzie jakiś problem z czyszczeniem toru. Czekam na OSTATECZNĄ kwotę co by ją podzielić na ilość zawodników + jakieś pucharki pamiątkowy kubek z nadrukiem za parę złotych(rzadko organizujemy coś takiego)
Pozdrawiam Bart
Też wysłałem.
Może niech ktoś pogada z Wilmatem w sprawie przejęcia części kosztów, zrobi się imprezem pod patronatem Wilmatu i kazdy bedzie zadowolony.
Ja również wysłałem
Jest ryzyko że odpadam z tematu dzisiejsze badania u doktora nie wypadły pozytywnie.
Jest ryzyko że odpadam z tematu dzisiejsze badania u doktora nie wypadły pozytywnie.
Wez mnie nie wk... Przeciez jade z Toba! Mowiłem Ci idz do konowała zaraz po Koszaolinie a nie miesiąc później.
trawer a jednak będziesz. super. świetna decyzja.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 81 zapytań