Odp: Kto leciał dziś w Olsztynie na KTM?
Spoko, Olaf, :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kto leciał dziś w Olsztynie na KTM?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spoko, Olaf, :-)
hehehehe:) nie no Ty poważnie? Powiedz, zdjales kiedyś to srebrne z napisem RFVC i po zdjeciu tego zobaczyleś tłok? moze jednak wałki rozrzadu, przypomnij sobie :)
A zawory też masz w cylindrze?
Ta srebrna pokrywa, to pokrywa głowicy, a nie głowica.
Olaf zostaw mechanikę innym, dla dobra twojego i twojego motocykla. Ty nim tylko jeździj, ale broń boże nic w nim samemu nie naprawiaj! a jak już chcesz nam coś udowodnić to zdejmij pokrywę głowicy (srebrną) która w twoim mniemaniu jest już całą głowicą i sfotografuj nam ten twój tłok :D dla ułatwienia powiem Ci , że jak byś się nie starał, to nie będzie go tam. Zobaczysz tylko wałek rozrządu i kilka innych elementów rozrządu , ale tłoka tam nie będzie :P
Żeby nie było, że sie tylko dowalamy , kolektor wydechowy nie wchodzi bezpośrednio do cylindra tylko do kanału wylotowego w głowicy , musisz znać budowę , różnice i zasadę działania silników dwu i czterosuwowych, albo nie poruszać tego tematu w grupie bo będziesz robić z siebie ofiarę, a przecież tego nie chcemy :)
Pozdrawiam
hahahaha ;d boże widzisz i nie grzmisz xD
OK! Sory za te głupoty i dzięki za rady dobrego wujka. Byłem u kumpla, który swoje moto rozbiera i dopiero jak namacałem to zajarzyłem. Co do kopania to robilem remont moto, ale 2t i może dlatego takie głupoty gadam. Moto do dziś dzień jeździ, więc nie martwcie się o robote.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/696/428abbe643f915a44a83809.jpg/][/url]
Olaff, dobrze, że się chociaż przyznałeś do błędu. ; )
Jak wiem, ze cos skopalem to zawsze zwracam honor, bo nie potrzebnie sie czasem odzywam i dobrze o tym wiem, ale taki juz jestem :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kto leciał dziś w Olsztynie na KTM?
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 71 zapytań