Odp: Pokaż swój pojazd
obejrzałam właśnie filmik mistrzunio :))). Wszystko pięknie, ładnie i chętnie bym z Wami pojeździła, ale od 2 dni nie mam świateł z przodu i jeżdżę tylko w dzień.
wymień żarówkę :D :D :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
obejrzałam właśnie filmik mistrzunio :))). Wszystko pięknie, ładnie i chętnie bym z Wami pojeździła, ale od 2 dni nie mam świateł z przodu i jeżdżę tylko w dzień.
wymień żarówkę :D :D :D
No co Ty plaster... weź teraz rzuć wszystko i wymieniaj zarówke ;)
hahahaha bardzo zabawne :-). To nie żarówka bo sprawdziłam, wiec stwierdziłam że bezpieczniki, ale okazało się, że nie mogę ich znaleźć bo tam gdzie powinny być przy aku ich nie ma. Pofatygowałam się nawet żeby zdjąć wszystkie boki, kanape i bak i niestety bezpieczników brak. Teraz mam zagadkę :-)
deleted
hahahaha bardzo zabawne :-). To nie żarówka bo sprawdziłam, wiec stwierdziłam że bezpieczniki, ale okazało się, że nie mogę ich znaleźć bo tam gdzie powinny być przy aku ich nie ma. Pofatygowałam się nawet żeby zdjąć wszystkie boki, kanape i bak i niestety bezpieczników brak. Teraz mam zagadkę :-)
Przewód się przetarł może wpadnij dziś ok 20 na Bokserską będziemy robić Michała DR-Z to się poszuka
Wcześniej ok 18 można coś polatać
jakoś nie kojarzę innego bezpiecznika jak przy aku tam w takim gumowym czymś, jak żarówka nie to pewnie z kablami coś
jakoś nie kojarzę innego bezpiecznika jak przy aku tam w takim gumowym czymś, jak żarówka nie to pewnie z kablami coś
No właśnie jest tylko jeden bezpiecznik więc przewód może, albo jakiś mały psikus trzeba rozbebrać o oblukać
grosia napisał/a:hahahaha bardzo zabawne :-). To nie żarówka bo sprawdziłam, wiec stwierdziłam że bezpieczniki, ale okazało się, że nie mogę ich znaleźć bo tam gdzie powinny być przy aku ich nie ma. Pofatygowałam się nawet żeby zdjąć wszystkie boki, kanape i bak i niestety bezpieczników brak. Teraz mam zagadkę :-)
Przewód się przetarł może wpadnij dziś ok 20 na Bokserską będziemy robić Michała DR-Z to się poszuka
Wcześniej ok 18 można coś polatać
dziękuję za pomoc :-). Mam już jakieś wstępne plany na dziś, ale jakby się coś u mnie zmieniło to na pewno dam znać i na pewno podjadę..... a że plany lubią się zmieniać to jest duże prawdopodobieństwo że podjadę :D
To wpadajcie do RG ,bo tam dziś będziemy robić DRZ zieli :D przy okazji grilla :D
hermes napisał/a:grosia napisał/a:hahahaha bardzo zabawne :-). To nie żarówka bo sprawdziłam, wiec stwierdziłam że bezpieczniki, ale okazało się, że nie mogę ich znaleźć bo tam gdzie powinny być przy aku ich nie ma. Pofatygowałam się nawet żeby zdjąć wszystkie boki, kanape i bak i niestety bezpieczników brak. Teraz mam zagadkę :-)
Wcześniej ok 18 można coś polataćdziękuję za pomoc :-). Mam już jakieś wstępne plany na dziś, ale jakby się coś u mnie zmieniło to na pewno dam znać i na pewno podjadę..... a że plany lubią się zmieniać to jest duże prawdopodobieństwo że podjadę :D
a nie ma kmpl bezpieczników pod licznikiem za czachą ??
Sssiema oto moj maly diabelek, [url]http://imageshack.us/photo/my-images/96/001bmh.jpg/[/url]
mam go od ponad roku, przebieg 2530+ i powoli rozwazam by go sprzedac by zbierac na KTM-a i prawko za dwa lata, mysle o sprzedazy poniewaz jeszcze nie ma duzo przebiegu, jest w w b.dobrym stanie tech. i wizualnym wiec za troche bym go opchnal.
Chyba juz z niego wyroslem, gdyz jak na nim siedze z nogami opuszczonymi to mam dosc dosc ugiete kolana, co nie jest dla mnie komfortowe bo mialem dwa zabiegi na kolana...
Pozdro Supermotard riderzy ; )
grosia napisał/a:hermes napisał/a:Przewód się przetarł może wpadnij dziś ok 20 na Bokserską będziemy robić Michała DR-Z to się poszuka
Wcześniej ok 18 można coś polataćdziękuję za pomoc :-). Mam już jakieś wstępne plany na dziś, ale jakby się coś u mnie zmieniło to na pewno dam znać i na pewno podjadę..... a że plany lubią się zmieniać to jest duże prawdopodobieństwo że podjadę :D
NIe ma only przewody i przerywacz.
P.S.Gajos jak maszyna ????
grosia napisał/a:hermes napisał/a:Przewód się przetarł może wpadnij dziś ok 20 na Bokserską będziemy robić Michała DR-Z to się poszuka
NIe ma only przewody i przerywacz.
P.S.Gajos jak maszyna ????
Pogoda taka, że jeździć się nie da to ogarnąłem trochę Berga, wymieniłem połamany błotnik i wypucowałem tak, że chyba bardziej się nie da :)
Biedronki też lubią enduro :)
niexle ta biedrona wyszła;)
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.078 sekund, wykonano 52 zapytań