Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Panie Kierowniku - trzeba robić treńik dwa razy w tygodniu - KTO ZA ???
ja jak najbardziej za, ewentualnie może jakaś mała składka dla chcących drugi trening
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panie Kierowniku - trzeba robić treńik dwa razy w tygodniu - KTO ZA ???
ja jak najbardziej za, ewentualnie może jakaś mała składka dla chcących drugi trening
radez napisał/a:Panie Kierowniku - trzeba robić treńik dwa razy w tygodniu - KTO ZA ???
Ja jestem za jeśli tylko Radez będzie kupował mi nowe opony i części zamienne :--))) kto jest za żeby Radez był naszym sponsorem... KTO ZA ???
sabathius wczoraj mówił iż w związku z tym że nie płacimy za wynajęcie toru o wszystko musi się prosić w AP i o wszystko jest awantura, uszanujmy to że poświęca swój wolny czas i użera się z dziadami w AP o wszystko dla nas. Ale tu niech wypowie się on sam...
Jeśli komuś mało jedeń treńik w tygodniu to niech trenuje z nami na terrorze
P.S. Radez kup ten motor i będziesz latał z nami na terrorze.
Oj tam się napinasz - taką myśl rzuciłem tylko do rozważenia. Kiedyś ktoś rzucił propozycję o treńku w weekend z grillem, łopatami itp i chyba nawet coś miało być....
w ten weekend to trening powinien być na plaży, żeby się chlodzic w wodzie.
Zawsze można się ustawiać na trening gdzieś na torze ziemnym już mniej oficjalnie (na wlasna reke bez ubezpieczenia itp.) Ustalic np. ze w poniedziałek o 18 na Wale w Wawrze latamy trening i wszyscy zadowoleni.
Jakby kogoś interesował teren to sprzedaję moją YZ - dla uczestników treńku cena promocyjna !!!
Trochę trzeba doinwestować w silnik ale reszta pierwsza klasa
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2467713698[/url]
Jakby kogoś interesował teren to sprzedaję moją YZ - dla uczestników treńku cena promocyjna !!!
Trochę trzeba doinwestować w silnik ale reszta pierwsza klasa
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2467713698[/url]
he he, a może chcesz w zamian beczke zuzytego oleju? ;)
o ktoś mnie nagrał [url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CoQbhA3usHo[/url] zobrazowanie treningu dla początkujących (jezdzi początkujący)
witam po długiej nieobecności :D
kiedyś z Wami śmigałem na Bemowie
niestety z powodu problemów z plecami pozbyłem się SM 2 lata temu i śmigam na kiblu Kymco
nie mogę jeździć na SM to chociaż popstrykałbym foty [takie moje małe hobby]
kiedy dokładnie są treningi? śr? czw? o której godzinie?
sorry, ale po 2 latach nieobecności na forum nie jestem na bierząco
pzdr!
zapraszamy w każdą środę od 17:30, wyjątkiem (choć nie zawsze) są środy z opadami ;)
w deszcz aparatu nie ruszam :D
postaram się podbić, może jeszcze jakieś znajome mordy mnie pamiętają
pzdr!
@hermes, ja Ci zaraz dam ktosia ;)
to przecież keihin diesel tak dzielnie się spisywał ;)
i band to na pewno już w sposób początkujący nie jeździsz :)
Szkoda, ze nie nagrał sie pierwszy przejazd bo moze i ja bym sie zalapal w materiale video ;P
Qnik nie ma co za bardzo chwalic hermesa... jego motywuje krytyka ;)
Tak wiec Hermes: jezdzisz jak dupa, musisz sie koniecznie poprawic ;>
Faktycznie cały czas na plecach czułem "słyszałem" to straszne klekotanie kleee kleee kleee kleee ;-))) to diesel qnik-a jechał za mną, no ale po wczorajszych wysiłkach ekipy na Bokserskiej został przywrócony do klasy benzyna (seriia) :-)))
Ziela ma racje mam jeszcze dużo do poprawy (człowiek uczy się całe życie) więc idę dziś polatać.
P.S. Dziękuje za wczorajsze odwiedziny, no i Majkmenowi za podwózkę ;-)
to ja dziękuje za zaproszenie, pomoc w usprawnieniu motonga i jak zawsze pyszna karbonową kiełbaskę :D
to ja dziękuje za zaproszenie, pomoc w usprawnieniu motonga i jak zawsze pyszna karbonową kiełbaskę :D
No tak po północy to już była karbonowa kiełbaska :-)))
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 54 zapytań