Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
na moko już nie pada :-) i nie wiem czy jechać czy nie
asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 122 123 124 125 126 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na moko już nie pada :-) i nie wiem czy jechać czy nie
u mnie znowu zaczelo lac, na mokotowie to samo, ja nie biore odpowiedzialnosci za trening, jezdzcie na terror jak chcecie, ja nie chce zeby ktos znowu zlamal reke
widzimy sie za tydzien
sabathius ma racje niema co ryzykować, no ale jest alternatywa asfalt jest sliski więc powoli dojedzcie na 18-18:15 na Bemowo i z tamtąd ruszymy na terror w teren i piasek będzie odpowiedni dla spóznialskich
Salomonowe rozwiązanie jak zwykle zaprezentowane przez SSSTW :) :) do zoba o 18:12:32s
teraz do dopiero nie wiem czy jechać czy nie
Opony sie kleja jak nigdy! Asfalt suchutki. Sabathius w drodze. 5 SM zaczyna trening i czeka na reszte. Ruchy Panowie!!
Przyjeżdżajcie.pogoda płata figle no ale jednak jeździmy.może nas grad nie trafi
zacnie pojezdzono, szacun dla wszsytkich jezdzacych, coraz szybciej zapierdalacie
w przyszłą środę planuje wreszcie dołączyć ...
w przyszłą środę planuje wreszcie dołączyć ...
ta... ja tak mowie od 4 tygodni...
zacnie pojezdzono, szacun dla wszsytkich jezdzacych, coraz szybciej zapierdalacie
sabathius dziękujemy jak zwykle za cenne rady no i wypij tam nasze zdrowie. Figiel czekamy na nagranie.
P.S. Dla wszystkich którzy zastanawiają się ''nie wiem czy jechać czy nie'' odpowiedz jest tylko jedna JECHAĆ
Morał z tej dzisiejszej sytuacji jest taki że jak pogoda w kratkę to nie rezygnować tylko w suche celować. Dzisiaj udało się idealnie - asfalt suchy a teren mokry i sie nie kurzyło. Pozdro dla zapierdalaczy !!!
Było zacnie :) Oby częściej taka pogoda była!
ano było, opony kleiły jak nigdy :)
do następnej środy!
Panie Kierowniku - trzeba robić treńik dwa razy w tygodniu - KTO ZA ???
Panie Kierowniku - trzeba robić treńik dwa razy w tygodniu - KTO ZA ???
Ja jestem za jeśli tylko Radez będzie kupował mi nowe opony i części zamienne :--))) kto jest za żeby Radez był naszym sponsorem... KTO ZA ???
sabathius wczoraj mówił iż w związku z tym że nie płacimy za wynajęcie toru o wszystko musi się prosić w AP i o wszystko jest awantura, uszanujmy to że poświęca swój wolny czas i użera się z dziadami w AP o wszystko dla nas. Ale tu niech wypowie się on sam...
Jeśli komuś mało jedeń treńik w tygodniu to niech trenuje z nami na terrorze
P.S. Radez kup ten motor i będziesz latał z nami na terrorze.
Strony Poprzednia 1 … 122 123 124 125 126 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 58 zapytań