Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
czyli że mam zabrać aparat? :P
asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 121 122 123 124 125 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czyli że mam zabrać aparat? :P
coś czuję że kalosze i parasol też mogą się przydać dziś
oby, bo mi łeb pęka i będę chory, a nie chce stracić kolejnego treninku!
hola hola
padać nie może bom strasznie spragniony dzisiejszego trninku po 2 tygodniowej przerwie :)
Figiel odczarju deszcz i inne zjawiska pogodowe, poza tym po treningu jest terror :-))))) dla tych co im jeszcze mało była na trnku
Jak tam pogoda na Bemowie?
około 1-2 km od lotniska leje, grzmi i błyska :/
5km na południe była ulewa i przeszła dalej. Trwała 20 minut więc pewnie może być podobnie na lotnisku. Ale na długie opady się nie zanosi. Ja zaryzykuję i będę
to wrzućcie info jakoś przed 17 czy jeździmy...
u mnie leje i grzmi , dzwonilem do chlopakow na lotnisku tam tez pada, wiec chyba jestem zmuszony odwolac trening dzisiaj
radez jak dzwonie do ciebie to odbieraj telefon
jak nie trenink to terror.
kto chetny?
startujemy z bemowa?
u mnie leje i grzmi , dzwonilem do chlopakow na lotnisku tam tez pada, wiec chyba jestem zmuszony odwolac trening dzisiaj
Może zaryzykujmy i umówmy się na tą 18.00. Jak będzie kicha to najwyżej zmokniemy i tyle. Jest szansa że te 2 godziny nie będzie padać
u mnie znowu zaczelo lac, na mokotowie to samo, ja nie biore odpowiedzialnosci za trening, jezdzcie na terror jak chcecie, ja nie chce zeby ktos znowu zlamal reke
widzimy sie za tydzien
sabathius napisał/a:u mnie leje i grzmi , dzwonilem do chlopakow na lotnisku tam tez pada, wiec chyba jestem zmuszony odwolac trening dzisiaj
Może zaryzykujmy i umówmy się na tą 18.00. Jak będzie kicha to najwyżej zmokniemy i tyle. Jest szansa że te 2 godziny nie będzie padać
Nie wiem jak na Bemowie, ale u mnie już się rozpogodziło i asfalt suchy. Tydzień bez treningu tygodniem straconym...;/
Strony Poprzednia 1 … 121 122 123 124 125 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 55 zapytań