Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Wczoraj ok 16-17 na wybrzeżu Gdańskim Ktm 690 sm prestige na ori wydechach a rajder w pomarańczowy kombinezon, ktoś z tutejszych?
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wczoraj ok 16-17 na wybrzeżu Gdańskim Ktm 690 sm prestige na ori wydechach a rajder w pomarańczowy kombinezon, ktoś z tutejszych?
To pewnie Beret,jak ori wydech
A Beret nie lata pomarańczowym SMC?
Poniedziałek 17:45 Przy Shellu na Dębcu widziałem kogoś w czarnym kombi na KaTaMaranie. Dajcie nadzieję,że ktoś w Poznaniu lata ;-)
Pewnie ja do pracy się udawałem.
Wczoraj ok godziny 21:30 widziany przez terror samotny jezdziec na czarnej DR-Z na skrzowaniu al.niepodleglosci i wawelskiej
Czyi xtx stoi często, jak nie codziennie pod złotymi przy emilii plater?
Dzisiaj o 7:45 przez rondo w Działdowie przelatywało czarno-pomarańczowe LC4. Ktoś może z forum, a może w końcu ktoś z okolicy??
Dzisiaj w Warszawie koło 7.30 białe 690 sm na alei Krakowskiej
Wczoraj Olsztyn na Dajtkach żółte drz koło 19.30 na ul. Żytniej?
Dzisiaj około 16 kto zawracał w wawie na towarowej chodnikiem i trawnikiem na białym smc :D Wilku?
dziś ok 15 Rzeszów przy Millenium Hall srebrne lc4 ok 2000r. na blachach RZ - czyżby ktoś od nas ? pół dnia potem wypatrywałem czy gdzieś za szybą nie przeleci ale niestety ....
Hej, wlascicielko zoltego DRZ-a z ktora poznalem sie dzis w Olek motocykle ;)
Nie pamietam jaki mialas nick ale zapraszam na bemowo na trenigi i na wspolne latanie ;)
hahahaha no to jestem :D
2 dni temu w Podkowie/Otrębusy niebieska wr 250x skręcająca w pole.Nawet udało mu się mnie wyprzedzić ;D ktoś z tutejszych?
Wczoraj 12.07 w Poznaniu ok. 15.45 przy Bałtyku chyba Lc4 620, o 20.18 na Dolnej Wildzie przy Jerzego żòłta DRZta?
ziela napisał/a:Hej, wlascicielko zoltego DRZ-a z ktora poznalem sie dzis w Olek motocykle ;)
Nie pamietam jaki mialas nick ale zapraszam na bemowo na trenigi i na wspolne latanie ;)hahahaha no to jestem :D
teraz to juz wiem ze jestes ;>
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 66 zapytań