Odp: Supermotowy Terror Warszawy
godzina?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 320 321 322 323 324 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
godzina?
Ale gafa oczywiście 12:00
no i chyba ja z listy odpadnę, po wczorajszym wieczornym lataniu kiera straciła swoje pierwotne kształty...
Chyba, że ktoś z jadących ma na szybkości na sell jakąś kierownice 22mm średnicy koło 80cm szerokości i za pieniądze które nie zrujnują mojego budżetu :)
1.hermes
2.figiel
3.Staruch
4.Gajos
5.Koso
6.Michur
7.sajfer
8.śledziu ?????
9.majkmen
10.Adrian (dużekoła)
11.KC ???
12.Lubart ???
13.dukeSebo ???
14.locdog ???
15. Bartek (SUPERMOTO)
dzięki panowie za dobry terror! szkoda że na sekcje terenową się już nie załapałem.
dzięki Hermes za pomoc :)
jak wystrugam nową korbę z drewna zjawie się na ulicach ponownie
Dzięki Panowie. Za takimi terrorami tęskniliśmy z Figlem w zeszłym sezonie. 11 sprzętów o ile dobrze policzyłem :)
oby tak dalej.
Hermes chyba pierwszy raz szutrowym poboczem wyprzedzałem przy ponad 100km/h, ale jak terror to terror :)
Szkoda, że znów nawiedziła nas awaria oby motor szybko wrócił do zdrowia
Zajebisty terror. Bartek, 11 osób tak pokazują zdjęcia :)
Mały album:
[url]https://imgur.com/a/py15x[/url]
Pozdro i Gajos powodzenia z furką.
Szkoda, że tak późno wróciłem do Wawy - kręciłem się z dwie godziny w poszukiwaniu ekipy po mieście jednak bezskutecznie - może następnym razem :/
Co terror to jakaś maszyna pada jak mucha :/ Hermes został mianowany supermotorowym laweciarzem :D
dzięki panowie za dobry terror! szkoda że na sekcje terenową się już nie załapałem.
dzięki Hermes za pomoc :)jak wystrugam nową korbę z drewna zjawie się na ulicach ponownie
Dobry terror to miała pani w hondzie jazz :))) chociaż nasz też był niezły, asfalt teren dużo się działo, no i Figiel pod koniec tak nas przegonił, że w połowie drogi zastanawiałem się czy sprzęt Gajosa będzie ostatnim, który tego dnia zjedzie na holu ale jak widać drzty mocne sprzęty.
Taa. aż za ;D i nareszcie miałem szanse wykorzystać swoje 70 koników
nie gniewam sie:] bylem na mazurach, musialem odpoczac od ludzi:D
Taa. aż za ;D i nareszcie miałem szanse wykorzystać swoje 70 koników
No, no może wreszcie zaczniesz wyprzedać DRZety, czas najwyższy. :D
nie gniewam sie:] bylem na mazurach, musialem odpoczac od ludzi:D
Nawet jeśli byś się gniewał... i tak to nikogo nie wzruszy ;) Mnie tam taki terror wyjątkowo wycisza... lepsze to niż wędkowanie, grzybobranie i inne atrakcje ;)
Fakt trzeba przyznać grupa była zacna,terror jak się patrzy Bartek brudzi koła, wyprzedza szutrowym poboczem 100km/h no nie poznaję kolegi. Gajos (nagrałeś coś) nie ma problemu nie chce pisać polecam się na przyszłość bo mam nadziej że kończy się fatum awarii "Co terror to jakaś maszyna pada jak mucha" bo znów będziemy latać po 2-3. a dla wszystkich mała lekturka
[url]http://www.ndp.cba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=23:technika-jazdy-w-grupie&catid=3:warto-wiedzie&Itemid=11[/url]
P.S.
PRELUDE2000 i inni koledzy którzy chcą nas złapać wystarczy wybrać numer
PAMIĘTAJ JADĄC NA TERROR SKONTAKTUJ SIĘ Z LAWECIARZEM LUB FARMACEUTĄ ;-)
Warto poznać podstawowe zasady... najważniejsze z przykazań- to ten przed Tobą ma zawsze pierwszeństwo. Bez względu czy samochód go spowalnia, czy omija dużą dziurę, czy musi z jakieś innego powodu zmienić pas. Nie musi nerwowo patrzeć w lusterka i sprawdzać martwe pola, to wy za niego myślicie i robicie mu miejsce.
Pamiętajcie, że latając w grupie wpajamy sobie zasadę ! Myślimy za wszystkich wokół, nie myślimy tylko o tym co mam przed nosem... nie skupiamy uwagi tylko na swoim przednim kole.
Ale ilu zasad byśmy nie poznali to najważniejsze jest wspólne latanie. Tylko tak się wjeżdżamy razem i poznamy.
Ktoś pomyśli, że wspólna kąpiel w jeziorze przy blasku zachodzącego słońca... najlepiej sprzyja zacieśnianiu więzi.
Nie o to mi chodzi, nie to mam na myśli ;) Wystarczy wspólne latanie :D
Strony Poprzednia 1 … 320 321 322 323 324 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.106 sekund, wykonano 48 zapytań