Temat: radom 24.06.2012 - niedziela
Elo,
Ja się wybieram. Wiem, że ma być też Bajros i może Crazy. Ktoś jeszcze chętny? Jakby co mam miejsce na przyczepce i mogę kogoś zgarnąć (Wawa i okolice).
pozdr,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » radom 24.06.2012 - niedziela
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Elo,
Ja się wybieram. Wiem, że ma być też Bajros i może Crazy. Ktoś jeszcze chętny? Jakby co mam miejsce na przyczepce i mogę kogoś zgarnąć (Wawa i okolice).
pozdr,
Nie chciałbyś mnie zabrać? :P
Mam swoje pasy transportowe...
zabrałbym tyko strój i podnośnik
w jakich godzinach lecisz?
mieszkam niedaleko metra Pole Mokotowskie ;)
oczywiście kosztami się podzielimy
jak coś to na PW daję kontakt do siebie
pozdro
Spoko. Zadzwonię niedługo. Pasy mam, a gratów możesz brać ile wlezie :)
Byliśmy, Super trackday :D
Jeszcze raz dzięki za transport ;)
A dla tych co nie byli, niech żałują :P Nie zobaczyliście jak Dragilla dosłownie fruwał po torze :D
Sprzęty całe, my szczęśliwi choć zajechani po torze i to najważniejsze.
Niebawem postaram się zapodać jakieś foty ;)
Pozdr.
Fakt Palikot przed wyborami obiecywał wydłużenie toru , a widzę skończyło się na ruchu dwukierunkowym ...
drugi raz ???
Łukasz...?!
Eh... nie no, czołówki nie było. Jechałem za kolesiem, na ironie starałem się jechać ostrożnie, więc nie pchałem się żeby go na siłę wyprzedzić. A że jemu się coś włączyło, żeby się ścigać chyba, to mnie nie chciał puścić. No to mu siedziałem na ogonie i czekałem na 'bezpieczną' okazje. No i zaraz przed tym ciasnym prawym, przed tym kolesławem przede mną wywalił się jeszcze ktoś hornetem... Gościu przede mną ostro w heble, a że ja siedziałem mu na dupie to w niego wpadłem... a dalej to już nie wiem co było :)
W cebrze uszkodzony tył - wydech, zadupek, u mnie skrzywiona chłodnica. Trening jeszcze dokończyłem.
Dziś ledwo się ruszam, ale po prostu wszsytko poobijane i ponaciągane - do wesela (Koszalina) się zagoi.
to musiałeś dobrze ładować bo dostała skrzydeł ta twoja jadwiga ;-)
Dzień jak codzień ;)
Fakt, widowiskowe to było :D
A ten miszcz co nie chciał puścić Dragilli to przed każdym zgrywał zawodnika od siedmiu boleści :P
Nie ma co tam złego słowa pisać na gościa. Podaliśmy sobie później ręce i uznaliśmy to za 'incydent wyścigowy'. A że się spinkę łapie na torze to dość normalne :)
No widzę Łukasz duży progres ;-) nawet spektakularne dzwony Tobie nie straszne. A osłona chłodnicy już kolejny raz ją uratowała ;-). Jak tak dalej z Tobą pójdzie to będzie pudło w Pucharze ;-). Tylko musisz dobrze grzać gumy minimum 80 stopni C.
wybiera sie ktos moze 7-8 07????
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » radom 24.06.2012 - niedziela
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 81 zapytań