Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Jak cos jestem na kolach zaraz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 318 319 320 321 322 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak cos jestem na kolach zaraz
Ja na jakis czas (mam nadzieje jak najkrotszy) odpadam ze wspolnych przejazdzek.
Zastosowałem dzis w swoim moto maly "asfalt tjunink" ;P
Niestety jestem rozczarowany efektem i bede musial poprawic teraz kilka elementow ;)
[url]http://img35.imageshack.us/img35/2138/tablicaoa.jpg[/url]
Ale teraz przynajmniej numerów nie widać ;D
Przegumowanie ?? ;>
Przegumowanie ?? ;>
Tak...
Najgorsze, ze prawie sie udalo uratowac ;P
bedzie to trzeba jeszcze przecwiczyc :D
Koso masz racje, zawsze jakis pozytyw ;)
Też się tego obawiam, ale staram się panowac nad heblem-albo tak tylko mi się wydaje ;)
kwkm wyslalem Ci PW zeby nie smiecic
Ja na jakis czas (mam nadzieje jak najkrotszy) odpadam ze wspolnych przejazdzek.
Zastosowałem dzis w swoim moto maly "asfalt tjunink" ;P
Niestety jestem rozczarowany efektem i bede musial poprawic teraz kilka elementow ;)
[url]http://img35.imageshack.us/img35/2138/tablicaoa.jpg[/url]
Ziela,ale dupa cała.... ??? Moto się naprawi trochę taśmy i plastra zacznie przypominać nasze ;-)
Co się dokładnie popsuło? Przyznaje blaszka ładnie zagięta- szacun
Jeśli chodzi o terror w sobotę i niedziele to proszę o propozycje wybierzemy najbardziej obleganą godzinę: w końcu mamy demokrację.
Na szczescie poza drobnymi stluczeniami to obrazen brak ;) Najbardziej to duma ucierpiala ;P
Co do moto to skrzywila sie kierownica - bedzie wymagala wymiany.
Skrzywila sie stopka hamulca - albo bede prostowal albo kupowal druga ;P
No i tylne oswietlenie nieco sie pokiereszowalo ;) Ale to troche tasmy izolacyjnej, troche kleju i sliny i powinno byc jak nowe :D
Poza tym kilka otarc i zadrapan, nic co uniemozliwialoby jazde ;)
Cale szczescie mialem carbonowe oslony na silnik bo prawy dekielek by prawdopodobnie nie przetrwal tej proby ;)
Niestety braklo crashpadow :/ straty byly by pewnie nieco mniejsze.
Jezdzi ktos teraz?
Niech tylko DRZ odbiorę, bo już nie mogę na to patrzeć. Za tydzień latamy!
figiel napisał/a:hermes napisał/a:SOBOTA
Więc jutro spotykamy się tutaj start 10:00 to może na 11 wszyscy przyjadąbo to wcześnie jest, sam jakiś niedospany jeździłem, nawet odpuściłem taki ciekawy podjazd:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=mhxg82aQEOQ&feature=youtu.be[/url]plaster przesadzasz, jak każdemu wiadomo cała seria dr jest "bezawaryjna"
Figiel trzeba sobie odpuścić %%% dzień wcześniej i wszystko jest ok ja przestałem tankować ok godziny 01.
No ale dobra trzeba będzie zrobić parę pózniejszych terrorów w tygodniu :-) może ktoś się wytoczy.
Taki podjazd sobie odpuścić to nie poznaje kolegi !!!?Plaster szkoda tej twojej DR-k,jakieś fatum czy co?
W gruncie rzeczy motocykl jest sprawny padł tylko motor ;-) przy okazji Bad Radez odkupił swoje małe grzeszki ;-) Dzięki Radez.Staruch zatwierdziłeś już video od figla do publikacji?
Zatwierdzam, jestem cieńki, czego tu się wstydzić :D
ja się pisze na latanie niedzielne od 12 do utraty płynności finansowej i w sobotę ew. wieczorem :)
Ja jutro nie dam rady, ale niedziela jak najbardziej może być nawet ta 12 ;)
Mi niedziela również pasuje, fajnie jak byśmy zaliczyli jakiś teren.
Strony Poprzednia 1 … 318 319 320 321 322 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 39 zapytań