Odp: Nietuzinkowe auto do ślubu potrzebne!!!!!!!!!!!!!
Taki typer to pewnie z miliard :)
Pozdrawiam
Hubert
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Nietuzinkowe auto do ślubu potrzebne!!!!!!!!!!!!!
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Taki typer to pewnie z miliard :)
moje marzenie...
Integra? Kiedyś to był zajebisty rarytas, teraz ich sporo sprowadzają i dość tanie są..
Koni niewiele, praktycznie seria z małymi modami, 200km. Ale zrobiłem praktycznie wszystko na około, zawias betonowy wyścigowy, krótka skrzynia do 200km/h (seryjne 244km/h odcina), hamulce przerobione na 300mm z zaciskami brembo 4 tłoczki i wiele wiele innych, cały zawias przebudowany, skrócone zwrotnice, karbonowa klapa, skrzydło replika mugena, maska laminat, teraz jeszcze wleciał kubełek, generalnie zabawka :)
No właśnie nie ma ich za wiele w obrocie.
Cenę trzymają i to nieźle - 20-30 tys za 15 letnie auto to dość sporo.
Jedyny minus tego auta to spalanie. I tylko dlatego to auto nie będzie moim następnym.
dawno tu nie zagladalem, ale jezeli jeszcze aktualne to
znajomy mial chyba Citroën Traction Avant z ~37 roku - czarny gangsterski wóz, jak chcesz mogę zapytać, lub inny ale dalszy znajomy ma Opla Ascone A ('70-75) bardzo ładnie zrobionego - wyniyl na dachu i te sprawy. jak coś - pv
p.s. może jakieś moto z koszem ?
Dzięki Vlad, już coś mam na oku, jutro będe miał potwierdzenie czy termin wolny więc zamelduje tu w temacie co i jak..
A może Jaguar xf? Robi wrażenie, oglądaliśmy ale niestety moja narzeczona uparła się na auto retro więc szukam dalej, ale Jack jest naprawdę przepiękny ahhhhh [url]http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Auto-do-slubu/Perfect-Mobile.html[/url]
Jest już panamera, dzięki wszystkim za pomoc!
o masz, to ja specjalnie na tę okazje lusterko kupiłem do swojego i wyczyściłem fotele :-d
Łooo! Zdjęcie Integry 300m od mojego domu :-)
[url]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/485889_413171132051044_600943939_n.jpg[/url]
Nietuzinkowe ? :D
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Nietuzinkowe auto do ślubu potrzebne!!!!!!!!!!!!!
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 75 zapytań