16

Odp: 12.VII Stunt Cup Koszalin - promocja supermoto

crisson napisał/a:

to może zostaniecie przez tydzień i zrobimy supermoto-camp? czyli codzienne treningi przed rundą...

Panowie takie zapytanie bo ja jade 11.07 na 10 dni do mielna lub chłopy jak ktoś by chciał też jechac to mozna by bylo caly domek wynajac tylko pamietajcie ze jade z zoną i dzieckiem wiec dwóch dodatkowych samców odpada :P tylko para ewentualnie wchodzi w grę :P :D

Chyba że będzie dużo wiecej osób to mozna by bylo pare domków zarezerwowac i co dziennie jezdzic na tor do Koszalina i jak Crisson pisze SMCAMP jak nic bedzie :):D  Jak cos to piszcie

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

17

noo ciekawy pomysł...!!!

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

18

no to zapodawajcie kto chętny. ja pogadam z Emilem w kwestii kosztów za tor. myślę, że 3h dziennie na wyłączność będzie ok co? dostępna będzie sekcja terenowa.

normalnie jest 200 PLN za 1h na wyłączność ale z racji występu na stunt cup i hurtowego zakupu na pewno da dobrą cenę.

senso podaj jakie koszty wynajęcia domków.

ja mam dvd Supermoto 357 to możemy wieczorem teorię obrabiać :)

crisson
SM450RR

19

Ja planuje siedzieć od 11 lipca do rundy w Koszalinie więc do jazdy będę chętny ;-)

crisson: dla tych co należą do sekcji SM MOTOPARKU godzina na wyłączonść to 100zł.

jakubek

20

No to i ja się będę telepał gdzieś tam z tyłu za peletonem :)
Oczywizda, będę.

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

21

Ja tez będę. Nareszcie jakiś termin ustalony wcześniej :) myślę ze do tego czasu założę hak, no chyba, że mnie ktoś zabierze  :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

22

crisson napisał/a:

.... z racji występu na stunt cup i hurtowego zakupu na pewno da dobrą cenę.senso podaj jakie koszty wynajęcia domków.

Tak myśle że da dobrą cene :) Co do domków chyba to bedzie sprawa indywidualana ze znalezieniem czegos bo obdzwoniłem juz chyba z 6 ofert i wszystko pozajmowane w tym terminie jedynie jeszcze wolne są 3x Campingi w Chłopach za 100zł doba 4 osobowe .Domki jezeli znajde to koszt od 140 zł > ....  4, 5 osobowe. Chyba że jestescie chętni to zarezerwuje te 3 lub 2 Campingi tylko potrzebuje 100% deklaracje że bedziecie bo "w kupie " zawsze lepiej :)

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

23

teoretycznie zawsze mogę zadzwonic do Mamy i zapytać czy ktoś znajomy nie ma czegoś. Mógł bym załatwić w Darłowie albo w dąbkach około 30 km od Koszalina

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

24

a jechał by ktos z warszawy? bo samemu to tak srednio by mi sie chciało. z grupie razniej ;p

[url]http://picasaweb.google.pl/marszalkowicz.bartosz[/url]

25

tegma napisał/a:

teoretycznie zawsze mogę zadzwonic do Mamy i zapytać czy ktoś znajomy nie ma czegoś. Mógł bym załatwić w Darłowie albo w dąbkach około 30 km od Koszalina

Tegma dzwon dzwon i zalatw jakies domki i wyslij mi swoj num tel. na PM Pozdrawiam

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

26

Szkoda, że impreza w Wallrav się pokrywa :(

Jak nic nie ma to nie ma - jak coś się pojawia to dwa w tym samym czasie. Ja na razie jestem zainteresowany wyjazdem na Wallrav (na razie mało szczegółów) ale w tygodniu przed zawodami na wspólną jazdę w Koszalinie jestem chętny.

crisson
SM450RR

27

Panowie jak wygląda sytuacja? Kto będzie na 100%? Ja jestem za ale sam latał nie będę ;-)

jakubek

28

Panowie,

sprawa jest nadal aktualna. Chętnych proszę o kontakt z właścicielem toru Emilem 503 650 111.

Ja niestety jestem pośrubowany i ogipsowany :(

Dajcie znać kto będzie.

crisson
SM450RR

29

Zapraszamy na Stunt Cup 2009 w celu promowania SuperMoto.

Od poniedziałku 13 lipca do piątku 17 lipca udostępniamy tory do treningów. Odpłatność za trening w tych dniach wynosi 100 zł za jeden dzień. Program minutowy treningów z podziałem na kategorie dostępny będzie w biurze zawodów. W tych dniach dla zawodników SuperMoto dostępny będzie tor asfaltowy, odcinek gruntowy będzie dostępny od soboty 18 lipca od godziny 17.00. W opłacie za treningi: dostęp do parku maszyn, pole namiotowe, prąd, bieżąca woda, natryski, toalety.

Wszyscy, którzy wezmą udział w wyścigu promo na Stunt Cup - zapewniamy wyżywienie w tym dniu oraz pozostaje otwarta kwestia opłaty za treningi od 13 lipca - szczegóły do uzgodnienia na miejscu.
Wyścig promo w niedzielę 12 lipca w trakcie finału Stunt Cup

Proszę o potwierdzenie na stronie Moto-Park (kontakt) kto z Was przyjedzie. Czekam do czwartku na potwierdzenia.

30

Witam,

Dziś rozmawiałem z Emilem z Motoparku. Start w niedzielę 12 VII jest BEZPŁATNY. Niestety zgłosiło się niewielu zawodników. Uważam, że jest to dobra okazja do potrenowania przed przyszłotygodniową eliminacją.

Pozdrawiam,
- do zobaczenia w niedzielę.

Pozdrawiam,
Marcin #65