Odp: Zlot Sudety 10-12.08.2012
Z chęcią się przyłącze, jeśli tylko znajdzie się jakaś podwózka z Wawy. Ma ktoś miejsce?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z chęcią się przyłącze, jeśli tylko znajdzie się jakaś podwózka z Wawy. Ma ktoś miejsce?
Raku, przecież takie zabawy będą teraz w sobotę we Wrocławiu :]
terror winkli - będziemy tak zapierd*lać, że asfalt ucieknie :D
Oczywiście nie można zapomnieć o zacnych żartach i tudzież przerwie na smażoną rybkę!
Jak będe w domu to lece, ale na 100% potwierdze bliżej terminu
No panowie z Warszawy i okolic lecimy na kółkach czy jakis bus + przyczepka?
1. SFMario
2. JERY
3. SuperMocarz
4. kwkm
5. 77kansas
6. Barteksm
7. gajos
8. dukeSebo
9. Radzio
10. qnik
11. Peka
12.Walec
13. Daniken
14. Olaff
15.wojtecki
16. Majki
17. bbuh
18. ziela
19. Raczek
20. Ponczo
21. JACA
22. Koso
Odpowiadając na ewentualne dodatkowe pytania "czemu nie organizujemy niczego w dużym mieście" bo by zapierdalać w kilkanaście motocykli po dużym mieście, wszyscy muszą reprezentować taki sam poziom "wjeżdźenia" się i ogarniania jazdy w dużej grupie. W innym wypadku to jest wyłącznie męczarnia, wieczne czekanie na marudy, na tych co zostali na czerwonym/żółtym, czekali na zieloną strzałkę do skrętu itp. historie. (bo każdy jeździ ale według swej religii) często brakuje chęci dostosowania stylu jazdy do większości na zasadzie... JA JADĘ SWOIM TEMPEM I PSUJE ZABAWĘ RESZCIE :(
Po mieście można latać w dużej grupie ale ludzi wjężdzonych ze sobą i zgranych.
Nie będę się męczył lataniem po miastach i zbierał mandaty po 1000 zeta bo zabrakło zgrania w ekipie.
Miejsce i data jest ustalona, więc zbędne są tu NOWE pomysły !!!
W innym wypadku to jest wyłącznie męczarnia, wieczne czekanie na marudy, na tych co zostali na czerwonym/żółtym, czekali na zieloną strzałkę do skrętu itp. historie
Co racja to racja. . .
Dobra koniec offa
1. SFMario
2. JERY
3. SuperMocarz
4. kwkm
5. 77kansas
6. Barteksm
7. gajos
8. dukeSebo
9. Radzio
10. qnik
11. Peka
12.Walec
13. Daniken
14. Olaff
15.wojtecki
16. Majki
17. bbuh
18. ziela
19. Raczek
20. Ponczo
21. JACA
22. Koso
23. Jurgen- szukam transportu z Wawy.
Prawdopodobnie ogarnę busa do tego czasu i tak będziemy ruszać z Warszawy.
na busie ok 6 sprzętów i 3 na przyczepce.
Do tego musi lecieć przynajmniej jedna osobówka, wtedy max 8 sprzętów (3 osoby do busa i 5 do osobówki) lub ktoś zmieniający się na pace :)
Jak na razie z Warszawy ruszam z Bartkiem :D
ja moge wziac dupowóz 4-5os + przyczepka na 2 moto
start z wwa
Wrocek leci na kołach :)
Ja tez bym lecial w warszawy wiec jesli bedzie mozliwosc to chetnie skorzystam z transporu dla swojej czarnulki ;)
Prawdopodobnie ogarnę busa do tego czasu i tak będziemy ruszać z Warszawy.
na busie ok 6 sprzętów i 3 na przyczepce.
Do tego musi lecieć przynajmniej jedna osobówka, wtedy max 8 sprzętów (3 osoby do busa i 5 do osobówki) lub ktoś zmieniający się na pace :)Jak na razie z Warszawy ruszam z Bartkiem :D
Seba zapisuje sie z moto na busa u Ciebie;) Wreszcie bedzie okazja zebym wywiazal sie z obiecanego browara, nie mysl ze zapomnialem.
Seba zapisuje sie z moto na busa u Ciebie;) Wreszcie bedzie okazja zebym wywiazal sie z obiecanego browara, nie mysl ze zapomnialem.
Gonzo, to już będą dwa browary. Jeden... to był w zeszłym roku, a ten drugi to karne odsetki ;)
Pocieszające dla Ciebie będzie to... że wciągam Cie na listę "transportową" a nr. ref. prześlę Ci pocztą ;)
Bede i ja :)
to się dopisz do listy
Wujek nie zapominaj o mnie - chociaż będę starał się załatwić busa i przyczepkę również
:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot Sudety 10-12.08.2012
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 57 zapytań