Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
meteo.pl mówi że jesteśmy w czarnej..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
meteo.pl mówi że jesteśmy w czarnej..
sprawdź pogodynke - tam jest lepiej dla nas :)
Ja chętnie, co do dziur to mam asfalt na zimno pytanie tylko czy ktoś będzie turlał się osobówką na trening to by zabrał jak nie to pytanie. Radziecki moge to tam gdzieś zostawić jutro wieczorem ??? Potrzeba jeszcze szpadel, miotłę i jaką dechę i rączki do pracy :-)
Ja jestem jutro do 18, ale chyba Kulik będzie do 20. Narządzia i miejsce się znajdą :-)
No tak jak Radek (radzieckii) mówi, mnie nie będzie, ale on znakomicie da sobie z Wami radę ;)
a jakby Wam się udało zalepić dziury przy wyjsciach z obydwu terenów to już w ogóle byłby wypas.
pozdro i miłego jeżdzenia, mam nadizeje ze wam pogoda dopisze
Pogoda zachęca bardziej do siedzenia w barze niż na moto. Mamy dziś wolne w robocie, więc muszę odwołać dzisiejszy trening :-(
Pogoda zachęca bardziej do siedzenia w barze niż na moto. Mamy dziś wolne w robocie, więc muszę odwołać dzisiejszy trening :-(
No dobra to w którym barze robimy trening teoretyczny...???
P.S. Byłem na Bemowie pełno wody, asfalt do łatania dziur zostawiłem u ciecia przy WORD-ie 4 worki teraz czekamy na pogodę i będzie łatane.
Dzięki, jutro schowam do blaszaka. Jak na złość wychodzi słońce.
hej,
mam pytanie moze trywialne ale przeszukalem pare stron itd i nie znalazlem odpowiedzi (oprocz łatania asfaltu;) ) na to co na tych trenignach robicie czy orpocz motocykla cos potrzebne mi jest jeszcze? ;) jak to wyglada?
Mieszkam na bemowie wiec mialbym rzut kamieniem,a wydaje sie to fajna sprawa wiec dzieki serdecznie za odpowiedz !
hej,
mam pytanie moze trywialne ale przeszukalem pare stron itd i nie znalazlem odpowiedzi (oprocz łatania asfaltu;) ) na to co na tych trenignach robicie czy orpocz motocykla cos potrzebne mi jest jeszcze? ;) jak to wyglada?
Mieszkam na bemowie wiec mialbym rzut kamieniem,a wydaje sie to fajna sprawa wiec dzieki serdecznie za odpowiedz !
Zanim zaczeliśmy łatać dziury i budować bandy, zbudowaliśmy A2 do Berlina tam zdobyliśmy całe doświadczenie oraz materiały potrzebne do tworzenia różnych dziwnych konstrukcji. Oprócz budowy jezdzimy...bawiamy się itd.
Co jest potrzebne zacytuje kolegę reklamacje (strona 109 tematu)
1. nalezy ubrać sie odpowiednio do okoliczności w jakies wystrzałowe ciuszki (prada, bershka,tatuum) nie radze zapomniec o bieliźnie (triumph czy cos innego oddychajacego)
2. minispódniczki są niewskazane (jak równiez brak ochraniaczy na grzbiet i kolana)
3. szpilki tylko w ostateczności i pod warunkiem ze obcas ma nie więcej niz 10 cm. Sabatius ma w zwyczaju wyperdalać klientów w adidiasach dla ich własnego dobra.
4. rękawiczki skórkowe najlepiej irchowe, kolor i fason dowolny.
5. O nakryciu głowy nie wspomnę.
Z rzeczy wokołowyprawowych sugeruje zabrac napoje (bo sie ciepło człowiekowi robi bez wzgledu na pogodę). Jakąs kase na nieprzewidziane przygody (chyba w żadnym innym miejscu nie widziałem tyle urwanych klamek, dziurawych opon, uebanych lustereczek do poprawiania makijazu,
Komplet kluczy do remontu silnika nie jest niezbędny - raczej ktos tam cos na ogół ma ;)
Koniecznie należy zabrać ze sobą kolegę z aparatem aby uwiecznił nasze niesamowite wyczyny na torze - bo to po prostu w pale sie nie mieści co tam się dzieje !!!
Koniecznie należy zabrać ze sobą kolegę z aparatem aby uwiecznił nasze niesamowite wyczyny na torze - bo to po prostu w pale sie nie mieści co tam się dzieje !!!
Faktycznie zapomniałem o tej bardzo istotnej sprawie :-)
ale rotfl
no to widzę,że przed rozpoczęciem jazdy wizyta w galerii motłochów będzie nieunikniona...szczególnie z tą bielizną słabo,a dziewczyna się wypieła i swojeje dać nie chce...
Z kolega może być ciężko ale mam wyjątkową i kochaną babcię której na stare lata zaczęło wrażeń brakować więc musze jej przedstawić pomysł.
To dzięki bardzo za tak "dosadny" opis i chyba do zobaczenia wcześniej niż później ;)
poniżej foty z lotniska dzisiaj ok 19 - niestety pogoda nas wydymała - rano napierd.. żabami a od 17 słońce... ehhhh
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 47 zapytań