Temat: KTM Duke 200
Witam ,jest plan zakupu nówki sztuki .I pytanie czy ktos miał kontakt z tym sprzętem i ewentualne opinie.Czas nabyć jakiegoś motonga mojej kobicie .Dodam ,że zakup planuje zrobic w Rapidzie Poznań.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM Duke 200
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ,jest plan zakupu nówki sztuki .I pytanie czy ktos miał kontakt z tym sprzętem i ewentualne opinie.Czas nabyć jakiegoś motonga mojej kobicie .Dodam ,że zakup planuje zrobic w Rapidzie Poznań.
Mój kuzyn w Londynie ma taki, model 2011 i bardzo sobie chwali, oczywiscie rakieta, to nie jest ale do przemiesczania sie miedzy autami znakomity, a przy tym spalanie w okolicy 3,5-4 litry w miescie, wiec narzekac nie mozna :)
He, nie lepiej byloby kupic jakas DRZ-te? Widac sporo kobiet na takich. Chyba ze Gladius Suzuki, ktory w rankingach jest numerem 1 dla dziewczyn?
Ja też za Dr-z ale uparte stworzenie z tej kobity i co robić.KTM i koniec.
Mało która baba ma jakieś pojęcie o maszynkach więc może jednaj ją przekonaj...Pewnie się jej te plastiki pomarańczowe podobają :)
Na pewno nie warto namawiać na coś, co się z góry nie podoba. Mnie tak namówili na crf'e w końcu kupiłem i crf i ktm'a, bo o kacie zawsze marzyłem : P. Szkoda tylko, że z katem się pośpieszyłem bo teraz ten smr 560 na allegro : /
a no ładny ładny tylko dziwne ,że tyle się utrzymuje na alle.. może niech jej zmieni w drz plastiki na ktm-owskie i dziewczyna będzie zadowolona a Aras będzie miał mniej grzebania i kosztów ;p
zmieni plastiki a ona nawet nie pozna, ze to suzuki
E tam, KTMy to nie Alfy zeby non stop w serwisie siedzialy. Ja juz w swoim EXC 40mth bez serwisu przejechalem i jakos zyje. Oczywiscie oleje, filtry i ogien:D
P.S. Ah ten 560 SMR :D Chociaz widac ze strasznie wyplakowany
He, nie lepiej byloby kupic jakas DRZ-te? W
i za tydzien braknie jeje mocy . wbijej sie jeje nozka od biegow w silnik i w dodatku bedzie mogla sobie to jako zabytek zarejestrowac i nikt sie nie skapnie ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM Duke 200
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 87 zapytań