Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
-
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
-
maciey napisał/a:A mnie, to nikt nie widział??
Może chociaż słyszał??Słyszałem legendy o samotnym riderze, siejącym strach w mieście Bydzi.. o przydomku Maciey..
Mieszkańcy Bydzi boją się na ulice swego miasta wychodzic, gdyż nigdy nie wiedzą czy Maciey przypadkiem nie usunął silencera z zadka swej wiernej kasztanki, aby móc siac w owym mieście strach i spustoszenie, ..słyszałem.. zobaczyc się boje ;)
Pięknie napisane.
Aż się poczułem Superbohaterem. ;D
żółta drz widziana przy ul. Dolnej wczoraj obok stacji Bliska
żółta drz widziana przy ul. Dolnej wczoraj obok stacji Bliska
Jeśli chwilkę po 17, to byłem ja. Codziennie wracam tą trasą z pracy.
Jeśli blachy wf... to to byłeś Ty. Byłem zdziwiony że wydech tak cichutko mruczał. Mój napierd@#$% że w moment z dowodu polece :/
Kto prawie codziennie pomyka czarną DRZ z błotnikiem cycra pod moją chatą?
Blachy z tego co pamiętam pomorskie.
Dzisiaj w południe widziany na ulicy Nad Wierzbakiem.
Jak się domyślam student AR.
Dziś 7.50 kraków z powstańców w kierunku nowohuckiej, granatowa yamaha xtx 660, ktoś z forum?
To pewnie ja;) codziennie tamtędy śmigam w takich godzinach
erde, zaglądaj czasem do tematu terroru kraka, jest nas jak na lekarstwo a fajnie by było ekipe zbudowac.
Śledzę tamten wątek, ale niestety w weekendy mam mało czasu na latanie:/ postaram się być następnym razem
dziś na ul.bitwy warszawskiej godz ok.7.30 rano , majkmen walnął ładną gume :P
Dziś 13.10 kraków ul. Podbipięty dwa sm czarny i pomarańczowy 2takty w kierunku mostu wandy.
czarna husqa sms wersja po 2004r Wrocław ul. Stawowa tuż pod wiaduktem 31.05 godz. przed 12 - dosyć spokojnie jadąca - kogo uchwyciłem ?
Pomaranczowy KTM na skrzyżowaniu we Pszczynie skrecał w strone dworca ok 19.40 ?
Na bytomiu yamaha wr250x stała koło powstanców Śląkosch stała na ulicy ?
Dziś Kraków 15.30 z klasztornej przez rondo na most wandy, czarna drz, drezyna miotała riderem jak wściekła ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 74 zapytań